Büyük burun estetiği İstanbul

dalek9814

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2025
3
0
1
26
Merhabalar sekiz yıl önce kemik yamukluğu ameliyatı oldum yamuk olan burun kemerim düzeldi ama ameliyat sonrası burun ucum yamuldu ve düşük durumda zaten büyük ve etli bir burnum var. Deri tipim nedir bilmiyorum ve yeniden ameliyat olup küçük bir burna sahip olmak istiyorum ama korkuyorum. İstanbul’da önerebileceğiniz bu işin ehli bir doktor öneriniz olursak çok mutlu olurum. Burnum ektedir.

Eklentiler

• IMG_8134.webp
    21 KB · Görüntüleme: 37
Kalın deriyse küçülmüyor biraz kavis verip düzeltiyorlar ince deriliysen ancak küçülür doktor olarak da ben Beşiktaş tıp Merkezi’nde olmuştum çok memnun kalmıştım yaşlı bir doktorum vardı ama sanırım klinik kapandı

Burnumun ucu top gibi aşağı sarkık en çok bu görüntüden rahatsızım önceki olduğum ameliyattan sonra ucunda şişlik oluştu sol delik kısmında. Teşekkürler bakalım araştırıyorum olmayacaksa hiç bu işe girmeyeceğim.

Estetik olmak icin yanlis bir donem. Cok fazla magdur var. Bende burnum cok kucultuldugu icin doktor ariyorum. Kime gidersen git nokta kadar burun yapiyor. Nefes problemi, egrilik, yamukluk cabasi.. su an duzgun doktor yok.
Burnunuz dogal gozuken kusurlu bir burun fakat deformiteli kucuk burundan iyidir bence..
Ben tekrar ameliyat olmanizi tavsiye etmem.

Teşekkürler yorumunuz için ve geçmiş olsun umarım sorununuzu halledersiniz. Ameliyat olmak zor ama ara ara aynaya baktıkça mutuz oluyorum. Sizin gibi düşünen insanlar çok bu bazen caydırıyor ama sonra bir iki fotoğrafta kendimi beğenmeyince tekrar bu düşünceler aklıma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…