Büyük burun ucu

Albertynax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
441
17
98
27
Kızlar ameliyat olmuş veya çevresinde olmuş olanlar cevaplasın lütfen ben ameliyat olalı 4 ay oldu burun ucum çok büyük ve olması gerekenden biraz kalkık doktor ucunu küçülttüğünü söyledi ama inanmıyorum bu kadar büyük olması normal mi ödem olsa bile büyük olur mu sizin nasıl ve doktor burun 6 ayda tam oturur dedi kalın deriliyim lütfen yazın

Merhaba gormeden yorum yapamiyacagim ama daha once bi kac konuda bahsettigine tanik oldum hemen hemen her kalkik burun basliginda vardin bende 2ay oldu olali ailemdeki herkes biri 20 biri 10 yillik rinoplastili ben yeni ,ama ailem ince derili b3n orta deriliyim bir arkadasim.oldu kalin yagli derili ve zor bi burundu o da senin gibi beklemede kalkik degil onun ama burun ucu o kdar odemliki delik asimetrisi bile yapti onda o da bekliyo bi umit bakalim dr u dinle cunki her sartta bekleyeceksin revizyon dahi olsan ustune 1 yil daha ekliceksin yolun cok basi ama 4 ayda burun ucu azickta olsa iner sanirim kalin deri biraz sabir gerektiriyo guldugunde burnun kipirdiyormu mimik kasin kesilmisse dusmez ama kesmemisse birqs daha iner gorsel paylasmak istersen daha saglikli yprumlarim bende sana atarim benim de kalkik ama memnunum goze batmiyor

Ne kadar büyük olduğunu görmeden birşey diyemem ama4 ay geçmiş arada şiş olsa bile fikir verir

Hareket ediyor iner yani

Hareket ediyor iner yani
Bence inecek yasamda yer cekimine karsi koyacak bi burun yoktur egerki kaslari kesilmemis veya kikirdaklari vidalanmamissa :) muhakkak inecek ama dr un belirledigi oranda derin buna elverisliyse suan sisip sisip inme evreleri bile bitm3mistir e sen suan cok gencsin anladigim daha senin burnun bile yil yil gelisicek biliyosun dimi keske su ameliyatlari mecbur kalinmadikca 30 oncesi yapmasalar hem.psikolojik hem de gelisim acisindan en azindan rinoplasti icin zaman lazm hem dr olsam yapmazdim

Benim de 8 ay oldu burun ucum ilk aylara göre küçüldü ama yinede bana büyük geliyo daha da oturur mu acaba yoksa böyle kalır mı merak ediyorum. Ayrıca çok fazla yumuşama yok ve burun ucum kalın derili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…