Büyük ihtimal boş gebelikmiş 😢

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.295
7.086
398
7+3 günlük hamileyim(son adete göre 8 hatta) 2 hafta önce keseyi gördük bugün doktor kalp atışı için çağırmıştı.Karından baktı önce sonra alttan baktı göremedim dedi(yolk ve sac gördü) büyük ihtimal boş gebelik küçük bi ihtimal de geç döllenme dedi haftaya da göremezse kürtaj yapacakmış dünyam başıma yıkıldı sanki 😢 yaşayan var mı benim gibi

Bos gebelikte yolk sac olusmuyor sanirim. Uzulmeyin o yuzden bosuna, neticede yolk sac plasenta olusana kadar bebegi besleyen sey

Benim de bir arkadasim ta 9. Haftada duyuldu grc dollenme oldu dedi kendini okadar yıprattı suan doğurdu gayetde saglikli kendinj yıprattı ile kaldi ama okadar hak veriyorum ki suan ki psikoloji cok farklı

7+3 günlük hamileyim(son adete göre 8 hatta) 2 hafta önce keseyi gördük bugün doktor kalp atışı için çağırmıştı.Karından baktı önce sonra alttan baktı göremedim dedi(yolk ve sac gördü) büyük ihtimal boş gebelik küçük bi ihtimal de geç döllenme dedi haftaya da göremezse kürtaj yapacakmış dünyam başıma yıkıldı sanki 😢 yaşayan var mı benim gibi

İçinizi ferah tutun aynısı badana söylendi. benim de yolk sac kesesi oluşmuştu.
10 gün bekleyelim dediler. ben tabi 10 gün dayanamadım. 5 gün sonra farklı bir doktora gittiğimden bebeği gördü.

Bir doktora daha gittim maalesef o da aynısını dedi.Kese etrafında yoğun kanama varmış zaten progestan kullanıyordum o yüzden düşük olmuyormuş onu kesince kendiliğinden düşecekmiş

Back
X