- 14 Eylül 2014
- 21.074
- 101.256
- 798
- Konu Sahibi Zorzamanlarimdayalnizim
Bunun üzerine bi çok hadis var hanfendi ezbere konuşmuyorum Elhamdülillah Müslüman olduğum için böyle söyledim yoksa Aaaa kınama bak başına gelir diye sevinmiyorum bi başkası için ya da bunun arkasına sığınmıyorum
Uzerinize de alınmayın zaten efendim alintilayarak cevap vermek zorunda değildiniz ben sizin için yazmadım genel olarak yazdım...
Bu benim düşüncem o da senin düşüncen bitti nokta.
Kınanan şeyler başkasının özel hayatı, giyimi veya yaşayış biçimiyse evet bu dediğiniz doğru olabilir.
Ama bariz hatalarda sakın kınama bak yaşarsın demek insanları korkutmak ve sindirmek için uydurulmuş bir söz öbeği.
Sizin dediğiniz gibi olsaydı hepimiz aldatılır üstüne kendimiz de eşlerimizi aldatır, sürekli dayak yerdik.
Bazen dini yorumlar hadisler yapanlar mesela şartlarını sorgulamadan kürtaj olacak kadınları kınıyor o zaman her dini bütün kadın bir kere kürtajı tadacak sizin demenize göre değil mi?
Herkesin hayat görüşüne göre asla tahammül edemediği kırmızı çizgileri vardır kimi asla kürtaj olmam bu cinayet der kimi de kimse bana el kaldıramaz boşanırım der. Ve bu kadar kesin baktığı için asla der. Kalkıp da bu kişiye yaşarsın bak sen de demek deli saçması oluyor. Buna sert bir üslupla parmak sallayarak bitti nokta demeniz de komik olmaktan öteye gitmiyor