• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük konuştum,başıma geldi diyenler....

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Arkadaşlar lütfen hiçbir konuda büyük konuşmayın,
benim başıma gelmez hiiiç demeyin ve ben aşırı güveniyorum eşime,arkadaşıma,
sevgilime sakın demeyin...
hafta sonu şahit olduğum ve beni çok üzen bir olay sonucu kesin olarak bu kanıya vardım.
sizlerin büyük konuşup da başınıza gelen olaylar var mı???
paylaşmak isterseniz buyrun...

kesinlikle katılıyorum songülüm
defalarca bu konudan dilim yanmıştır
o yüzden hiç bir şeye asla yapmam asla olmaz demem
hayatımdan 'asla' kelimesini çıkaralı yıllar oldu
konu ne olursa olsun kimseyi kınamam niye diye sorgulamam
ne için bunu yapmam desem başına gelir

evet canım bu çok büyük bir yanılgı.En büyüğüde eşim beni aldatmaz hayır kesinlikle aldatmaz demek.Ben böyle diyordum ve aldatıldım.Kendini öle kaptırmış oluyorsunki ben aldatımam fikrine böyle olunca dahada çok yıpranıyorsun.Evet herkes yapar ama benim eşim asla yapmaz derdim.Çünkü çok büyük sıkıntılar çekerek evlenmiştik.Herşeyimizden vazgeçerek.Ama oluyormuş.

Rabbime çok şükür harka bi eşim var
aldatma konusunda eşimin her zaman sözü şu olmuştur
ben seni aldatabilirim ama Allah'ı aldatamam
ben önce Allah'dan korkarım der
benim iyi bir eş olduğumu ve asla böyle bi olayla beni sarsmayacağını söyler bense eşime
babama bile güvenmem bu konuda der çıkarım
aldatma konusunda kimseye güvenmem

ayy bn erkenden evlenenlere koca mı kaçıo falan derdim 20/21 gibi evlencem inşallah başa gelince bişi diemiyo insan:Dama erkenden evlenen arkadaşlarıma çok söylenmiştim vallahi:D:D

valla beni şimdiki nişanlımla bundan 4 yıl önce falan görüştürmeye kalkmışlardı. asla olmaz iki dünya bir araya gelse ben görüşmem diyodum. bunun da nedeni ikimizin de memur olmasıydı. ama sonuç: nişanlıyız:) bi arkadaşım da dünyada bi o bi ben kalsam gene olmaz diyodu. kocasına kaçarak evlendi:)

konu tekrarı songül hanım, daha önce açılmıştı bu konu! sempatiksalakcinni

Mutlaka buyuk konustugum olmustur ama artık daha dıkkat edıyorum..
aldatma konusuna gelince cooooooook derin bir mevzu bu konuda kımse buyuk konusmamalı bence
etrafımda asla yapmaz dedıgım herkes aldattı eşini sevgilisini
o yuzden aklınızın bır tarafında o ıhtımal barınsın ama paranoya seklıne donusturmeyın bunu :)

asla istanbul dışına evlenmem demiştim bırakın istanbul dışında bi şehre evlenmeyi sakaryanın küçük bi kasabasına evlendim ben asla boşanmıcam dedim 2 çocuğum olmasına rağmen 7 yıl sonra boşandım daha bunun gibi bi çok akılsızca şeyler ve hepsi başıma geldi bundan sonra allaha sığınarak konuşuyorum

bende büyük konuşanlardanım ama pişman diilimzemuszemus
biz ailemle yıllardır yaptırdığmz evimize yeni taşınmıştık
bigün evden aşağılara iniorum bi baktım bizim karşı komşu evin bahçe kapısına bi tabela yaptırıo
'' ....... villa'' die (o ..... yerler soyisimleri oluo)
ölede komik bi soyisimleri varki
inanılmas güldüm ordan geçerken
dedim ne görgüsüzler bari soyisimleri güzel bişi olsa die sölendim kendi kendime

derkeeennnn şuan ben o evin 3 yıllık geliniyimmmm
ama dedim ya hiç pişman diilim büyük konuştuğuma

ben de dr istemem derdim hep, kibirli olurlar uraşamam derdim.. gel gör ki dr'a düştüm :)
neyse cnm böle büyük konuşmaya can kurban tabii hehe

bende zamaninda cok buyuk konustum olmaz dedigim oldu.
asla bizim mahalledeki erkeklerden biriyle evlenmem dedim ama 2 ay sonra komsumuzun oglu ile nisanlandimkaydirigubbakcemile3 iyiki de buyuk konusmusum. ama keske esimi baska biri dogurmus olsaydisempatiksalakcinni

Şuanki nişanlımla asla evlenmem olmaz diyordum ,oldu.

Son düzenleme:
ben byk konuşunca olur hep. sarışın erkekleri hiç sevmem bide evlendiğim kişi subay olmasın derim kesin olacak gibime geliyor.

Cok yerinde bi konu olmus tsk,ler..

Hayatimda bile bile bir defa büyük konustum hemde cok büyüktü bana göre..

Ve inanin takibinde konustugumu yuttum!o an tüglerim diken diken olmustu.

Acikcasi cok inanmazdim öyle büyük konusma laflarina.Ama artik tövbe ..

arkadaşımla telefonda konuşurken ayy ben şunu istemem asla bilmem ne deyip aynı saatte aslamı yutacak bir olayın başlangıcı oldu :)

asla kariyer yapmam deyimde yapayım bari :)

Back
X