R
ruya.
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ruya.
Büyük bir kavgadan ve gerçekten ağır kelimeler kullandığınız sevgilinizle bu kavga ve kelimeler yüzünden 2 hafta boyunca ayrı kaldınız ve tekrar buluştunuz.Size hediye almış sizde ona ve çok güzel bir gün geçirmişsiniz.Hatta görüşmediğiniz süre zarfında sizi aramadığı için soğuduğunu yada başka kadın olduğunu düşündüğünüzden telini bile kurcaladınız.O çok rahat davranıyor belliki bir kadın yok diyorsunuz.Ve öyle sıcakki soğuduğu fikrini bile atıyorsunuz kafanızdan.Ertesi gün görüşeceksiniz ama o erteliyor ertesi gün ve ertesi günde erteliyor bir sebep sunarak.Konuşmalarında da sorun yok sevdiğini söylüyor ilgili konuşuyor telde. Ve ertelediği 3 gün sonrasında kesin görüşmeye karar veriyor.Birgün öncesinden rutin konuşma için siz arıyorsunuz müsait olmuyor arıycam aşkım yazıyor msjda ve aramasını beklerken akşam oluyor hala aramıyor ve msj aıyorsunuz yarın görüşecekmiyiz netleştirelim gibisinden ama cvp yok.Sonraki gün yani görüşeceğiniz günde aramıyor.Taki gece saatlerinde msn e geliyor.Sinirli olduğunuzdan siz bişey yazmıyorsunuz ve oda 1 saat bekleyip bişey yazmadan çıkıyor.Ve yine aramıyor hiç ne düşünürsünüz.Neden olabilir??
Buarada msn şifresi bende ve kız yok benden başka.Bende aramadım ama gerçekten kafam allak bullak.Sorun ne olabilir? Bu ilişki bittimi? :çok üzgünüm: Cidden bu belirsizlik kahrediyor beni.Tamam canım arık yanmıyor ama nedenini bilmemek psikolojimi alt üst ediyor.Lütfen fikirlerinizi yazın
Belirteyim aramadığı 2. gün oldu
Buarada msn şifresi bende ve kız yok benden başka.Bende aramadım ama gerçekten kafam allak bullak.Sorun ne olabilir? Bu ilişki bittimi? :çok üzgünüm: Cidden bu belirsizlik kahrediyor beni.Tamam canım arık yanmıyor ama nedenini bilmemek psikolojimi alt üst ediyor.Lütfen fikirlerinizi yazın
Belirteyim aramadığı 2. gün oldu
Son düzenleyen: Moderatör: