Doğuma Hazırlık büyük oğlum Uras.. peki küçük oğluma isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Fotokolik

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
918
4
318
37
İstanbul
merhaba kızlar...

oğlumun ismi Uras Burak
bir dini bir milli yani :) milli ismi kullanıyoruz ama kimlikte 2 isimde geçerli..

şuan 18 haftalık hamileyim ve 1 paşa daha geliyor :)
ve hala isim bulamadık.. aslında eşim ısrarla baran istiyor ve urasın 2isminide sen koydun şimdi hak benim karışma diyor..
baran güzel bir isim olsa da okuduğum onca itici yorum sonrası hiç istemiyorum ben bu ismi.
belki aranızda uras çok mu güzel sanki diyenler olabilir ama oğluma başka hiç bir isim bu kadar yakışmazdı sanırım :(

bende çınar olsun diyorum ama yine de kararsızım ve fikirrlerinizi bekliyorum..
tabii birde eşimi bu isimden vazgeçirme çabam var ve önümde daha 5ay var neredeyse , umarım başarabilirim.

uygar veya pars olabilir öztürkçe isimler uras erkek olsaydı ben de düşünüyordum

Son düzenleme:
aras furkan nasıl?
slm cnm arkadaşın dediği gibi aras çok uyumlu olur:)
aras çok bilindikolduğu için pek istemedim açıkçası ve anlamında bazı yerlerde mal kelimesi mevcut olduğu için tamamen sildim aklımdan ama furkan aklımın bi köşesinde :)

uygar veya pars olabilir öztürkçe isimler uras erkek olsaydı ben de düşünüyordum
saol cnm aklımda isimler :)

slm arkadaşim öncelikli hayırlı olsn allah sağ salım kucağina almayı nasip etsin bende ikinci cocuğuma hamileyim bir oğlum var şimdide kizim olack allah nasip ederse oğlumun ismi rüzgar birtane daha olsay yani bebeğimin cinsiyeti erkek olsaydi mehmet kemak olacaktı bişey daha arkadaşim çocuklarımıza isim koyarken onların büyüyüncede o ismi taşimaları cok önemli evet bebekken bazı isimler cok yakışıyor her coçuğa ama büyüdükçe beğenmiyorlar düşünüp en doğru kararı verirsin zaten aklında isim varsa doğunca kucağına aldığında ona en yakışan ismi o an verirsin kolay gelsin arkadaşim

Ayaz barkın,hazar ,çağan ,demir,yağız,poyraz efe,ali eymen,

Ugur koy cnm kardesmn adı ugur ve maasallh adı gıbı cokta sanslıdr hem uras a da uygn olmus olur bncee

Ugur koy cnm kardesmn adı ugur ve maasallh adı gıbı cokta sanslıdr hem uras a da uygn olmus olur bncee

Back
X