Buyuk pismanlik var icimde acaba haksizlik mi ettim

simayyy25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
231
39
73
İstanbul
İki gundur icimde pismanlik duygusu var cok huzursuzum .nedeni kizkardesim .onunla bi dargin bir barisigiz ama iyi anlasiriz.iki gun once benim hic kabul etmedigim eski sevgilisiyle baristigini farkettim bu kisi ona ve ailemize zarar veren ve muhtemelen yine verecek biri surekli onun hakkinda atip tutan ayrildiklari donemlerde beni ve annemi babami arayip msj atip kiziniz soyle ... Gibi seylee soyleyen biri .baristklarini farkettgmde kizkardesime cok agir msjlar attim onun dedigi gibi biriymissin diye simdi dogal olarak konusmuyoruz ama bu harekrtmle onu daha fazlami ittim o cocuga tum baglarimizi kopardik kardesmle simdi eve de artik ugramiyor aslinda kardesim bana hayatta cok destek olmus yanimda olmus biri bu olaydan sonra tekrar konusmamiz mumkun deil ama icimde bir pismanlik var onu tamamen kaybettim ve o insana itmis oldugumu dusunuyorum.simdi barismak istiuorum fakat yuzyuze bakamiyck kadar agir konustuk sizce siz bu durumda olsaniz ne yapardiniz

İki gundur icimde pismanlik duygusu var cok huzursuzum .nedeni kizkardesim .onunla bi dargin bir barisigiz ama iyi anlasiriz.iki gun once benim hic kabul etmedigim eski sevgilisiyle baristigini farkettim bu kisi ona ve ailemize zarar veren ve muhtemelen yine verecek biri surekli onun hakkinda atip tutan ayrildiklari donemlerde beni ve annemi babami arayip msj atip kiziniz soyle ... Gibi seylee soyleyen biri .baristklarini farkettgmde kizkardesime cok agir msjlar attim onun dedigi gibi biriymissin diye simdi dogal olarak konusmuyoruz ama bu harekrtmle onu daha fazlami ittim o cocuga tum baglarimizi kopardik kardesmle simdi eve de artik ugramiyor aslinda kardesim bana hayatta cok destek olmus yanimda olmus biri bu olaydan sonra tekrar konusmamiz mumkun deil ama icimde bir pismanlik var onu tamamen kaybettim ve o insana itmis oldugumu dusunuyorum.simdi barismak istiuorum fakat yuzyuze bakamiyck kadar agir konustuk sizce siz bu durumda olsaniz ne yapardiniz

Kardeşiniz eve uğramıyorsa nerede kalıyor ki?

Kardeşimin beni affetmesi icin gerekirse ayaklarına kapanırdim. Yapabileceğim bütün yuzsuzlukleri yapar kapısına dayanırdim yeniden kazanmak icin.
Çünkü cok doğru düşünüyorsunuz , siz böyle yapınca onu yanlışa daha cok itiyorsunuz o insanın onu kendine çekmesine meydan veriyorsunuz.
Kolay gelsin

siz sonuna kadar haklısınız
keske kardeşinizle kavga ederek değilde güzellikle anlatsaydınız onun yanında olup kendi tarafınıza çekseydiniz ama olan olmuş
madem sizi dinlemeyip öyle bi insanı hayatına aldı o zaman yaşayıp görsün...

kardeşinizi bu şekilde davranarak sevgilisine daha çok yakınlaştırsınız

attığınız mesajla sevgilisinden ne farkınız kalmış ki

bence özür dilemelisiniz ve arada ki kırgınlığı düzelttikten sonra kırmadan düzgünce konuşmalısınız

burada okuyorsunuz neler neler yapılıyorda insan hemen ha deyince vazgeçemiyor sevdiğinden o yüzden bu süreçte yanında olduğunu hissettirmelisiniz ki

birşey olduğunda size anlatabilmeli

Hata yapiyo tabi kendi hatasi kendini etkiler demiycem cunku bizide etkiliyor sevgilisi pislik biri iki gun sonra ayrilirsa yine beni aramaya basliycak bu yuzden annemin babamin hattini degistirdim o kadar pis biriki benim eski sevgilimi bile arayip birsuru rezil sey soylemisti zamaninda o yuzden ayrilmistik.simdi neler yapicak yine kapimiza mi gelicek telefona mi dadanicak ben utaniyorum artik ama onun gozu kor

Back
X