- 6 Aralık 2021
- 1.452
- 2.282
- 83
- Konu Sahibi cunkuneden
-
Ay asıl konu.. küçük ipuçları varsa.. beni aydınlatsanız?Arkadaşlar selam. Yaklaşık 10 yıldır araç kullanıyorum; bildiğim tanıdığım şehirlerde rahat ancak temkinli bir kullanıcıyım. Aracım da küçük modellerden hatta memlekette en zor yerlere bile girer çıkarım.
Şehirlerarası yolda ise yakın ve kolay yollarda kısmen tecrübeliyim; en fazla 2-2,5 saatlik düz yollar…
Ancak birçok kişi gibi bilmediğim şehirlerde, özellikle büyük şehirlerde, araç kullanmadım kulllanamıyorum. Yarın da hiç bilmediğim komşu bi şehirde bir işim var (botoks). Şehirlerarası kolay düz yol. Ancak o şehiriçi trafik beni ürkütüyor. Artık bu korkumu yenip, konfor alanımdam çıkmak da istiyorum. Hastanedir, resmi kurumdur işimiz de çok düşüyor son ara..
açıkçası babam da yaşlandı artık.. bir nevi kendime yetme çalışması gibi kendim gidip kullanmak istiyorum yarın. Telefon tutucu, navigasyon falan tamam.. ancak içten içe hala da korkuyorumsabah her an fikir değiştirip otobüs bileti alabilirim.. ne dersiniz yani deneyeyim en azından dmi?!?
Buyuksehir dediginiz neresi ona gore yorum yapalimAy asıl konu.. küçük ipuçları varsa.. beni aydınlatsanız?
Buyuksehir dediginiz neresi ona gore yorum yapalim
KonyaBuyuksehir dediginiz neresi ona gore yorum yapalim
Dumduz genis yollar, rahat rahat halledersiniz.
Ya şehiriçi zorluyor yine deKonya gibi düz yol buldun daha ne isten 10 yıllık şoför tozunu kaldırır bu yolların
EvetOtomatik mi
O zhiç dert etme manuel olsa dur kalk zor en kötü ne olabilir her yerde ulaşırsın navigasyon google harita olduğu sürece
Korkmayın korkmayın güzel düşünün güzel olsunYa şehiriçi zorluyor yine deözellikle iş çıkış saatleri falan yoğun.. aksaray, niğde, karaman.. falan alışığum iyi kötü daha sakin şehir içi trafik de bu korkutuyor
Pratiğiniz de varmış. Bir cesaret edip çıkacaksınız. Zaten daha önce kullanmadığınız yollarda ister istemez daha temkinli gidersiniz.Arkadaşlar selam. Yaklaşık 10 yıldır araç kullanıyorum; bildiğim tanıdığım şehirlerde rahat ancak temkinli bir kullanıcıyım. Aracım da küçük modellerden hatta memlekette en zor yerlere bile girer çıkarım.
Şehirlerarası yolda ise yakın ve kolay yollarda kısmen tecrübeliyim; en fazla 2-2,5 saatlik düz yollar…
Ancak birçok kişi gibi bilmediğim şehirlerde, özellikle büyük şehirlerde, araç kullanmadım kulllanamıyorum. Yarın da hiç bilmediğim komşu bi şehirde bir işim var (botoks). Şehirlerarası kolay düz yol. Ancak o şehiriçi trafik beni ürkütüyor. Artık bu korkumu yenip, konfor alanımdam çıkmak da istiyorum. Hastanedir, resmi kurumdur işimiz de çok düşüyor son ara..
açıkçası babam da yaşlandı artık.. bir nevi kendime yetme çalışması gibi kendim gidip kullanmak istiyorum yarın. Telefon tutucu, navigasyon falan tamam.. ancak içten içe hala da korkuyorumsabah her an fikir değiştirip otobüs bileti alabilirim.. ne dersiniz yani deneyeyim en azından dmi?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?