- 6 Aralık 2021
- 1.459
- 2.302
- 83
- Konu Sahibi cunkuneden
Arkadaşlar selam. Yaklaşık 10 yıldır araç kullanıyorum; bildiğim tanıdığım şehirlerde rahat ancak temkinli bir kullanıcıyım. Aracım da küçük modellerden hatta memlekette en zor yerlere bile girer çıkarım.
Şehirlerarası yolda ise yakın ve kolay yollarda kısmen tecrübeliyim; en fazla 2-2,5 saatlik düz yollar…
Ancak birçok kişi gibi bilmediğim şehirlerde, özellikle büyük şehirlerde, araç kullanmadım kulllanamıyorum. Yarın da hiç bilmediğim komşu bi şehirde bir işim var (botoks
). Şehirlerarası kolay düz yol. Ancak o şehiriçi trafik beni ürkütüyor. Artık bu korkumu yenip, konfor alanımdam çıkmak da istiyorum. Hastanedir, resmi kurumdur işimiz de çok düşüyor son ara..
açıkçası babam da yaşlandı artık.. bir nevi kendime yetme çalışması gibi kendim gidip kullanmak istiyorum yarın. Telefon tutucu, navigasyon falan tamam.. ancak içten içe hala da korkuyorum
sabah her an fikir değiştirip otobüs bileti alabilirim.. ne dersiniz yani deneyeyim en azından dmi?!? 

Şehirlerarası yolda ise yakın ve kolay yollarda kısmen tecrübeliyim; en fazla 2-2,5 saatlik düz yollar…
Ancak birçok kişi gibi bilmediğim şehirlerde, özellikle büyük şehirlerde, araç kullanmadım kulllanamıyorum. Yarın da hiç bilmediğim komşu bi şehirde bir işim var (botoks

açıkçası babam da yaşlandı artık.. bir nevi kendime yetme çalışması gibi kendim gidip kullanmak istiyorum yarın. Telefon tutucu, navigasyon falan tamam.. ancak içten içe hala da korkuyorum