Sivilceli Ciltler Büyük sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

garip555

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
225
44
13
İyi akşamlar hanımlar umarım sizlerin yardımıyla bu lanet sivilcelerden kurtulurum.Son iki senedir cenende.dudak kenarlarında sivilce ama nasıl desem böyle ciban gibi resmen i çıkan yerler sisiyor.böyle tuaf biseyler çıkıyor .Sıkılmiyorda ve sonra yerleri siyah siyah iz kaliyor.Mahvoldu cildim ergenlik te bile yoktu ya.Bütün testlerim yapıldı hersey normal dendi.Bilmiyorum effaclar Duo kullandım 7 ay yok fayda etmedi.Şimdi de kükürtlü sabun kullanıyorum artık bıktım ya .Allah rızası için varmı böyle olupta kurtulan.

Lavanta kürünü bi araştır istersen ben denemedim ama deneyenler memnun

Lavanta kürünü bi araştır istersen ben denemedim ama deneyenler memnun
Sağol canim bu saate cevap verdiğin için bakarım duymuştum önceden ama korkuyorum da çünkü gül suyu mesala çoğu kişiye iyi gelir ben ne zaman sürsem yeni sivilce olur hemen

polikistik over yapıyor dudak çevresi sivilcelerini. bende de var

Bende de var polistik over peki bir ilaç falan kullaniyormusunuz.Çünkü benim maalesef tüylenme sorunum da var son 7.8 aydır

Bugün gittim doktora. Roaccutane dedi ama ben istemedim. Krem yazdi, antibiyotik verdi onlari kullanicam . Bir de hormonlarim duzelsin diye hayit tohumu kullanacagim inşallah.

Bugün gittim doktora. Roaccutane dedi ama ben istemedim. Krem yazdi, antibiyotik verdi onlari kullanicam . Bir de hormonlarim duzelsin diye hayit tohumu kullanacagim inşallah.
Benide cilt doktorum gönderdi kadın doguma.Bakalim ne diyecek Allahim birde tüylenme başladı iple alıyorum bu seferde kökleri işte sivilce oluyor .Yurt dışındaki hayit tohumu varmı burda ismi nedir bilmiyorum.

Arkadaşlar inanın benim cildim sizinkinden kötüydü kızım öpmek bile istemezdi beni Lr ile tanıştım 15 günde düzenli kullanımla şifa buldum ekteki resimler kullanıcılara ait inceleyin internette satışı yok bn üye oldum indirimli alabilmek için hiç bir ücrete odemedim.faceme girin videoları izleyin

Eklentiler

• IMG-20160414-WA0053.webp
    IMG-20160414-WA0053.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 68
Back
X