Buyuk sorun...

katra212121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
336
168
33
43
Herkese selam.erkek kardesim bundan 9 sene once severek evlendi ve almanyaya tasindi.bir kizi da oldu.fakat evlendi evleneli surekli karisini aldatti.en son baska bir kadinla ev tuttu su an karisi ayri o ayri evde yasiyor ama hala resmi nikahlilar.birlikte yasadigi kadin son derece arsiz iki kez evlenip her evlilikten birer cocuk yapip evliyken kocasini aldatmis bi tip.asıl sorun ise annem.annem cok hasta.hastaliklari ustune bir de durmadan kardesimin kizi icin agliyo.torunum babasiz buyuyo torunum perisan oldu diyip agliyo.kardesimi bu kadindan nasil koparabilirim bi akil verin lutfen yoksa annemin durumu iyice kotulesecek

Kardeşinizde şeref namus kavramları yok. İnsan değil. Sizin bişey yapabileceğinizi düşünmüyorum. En fazla durumu atlatırsınız kardeşinize konuşursunuz ama zaten varolan durumu bildiği halde böyle yaptığı için tekrar diyorum kardeşiniz de şeref namus yok.

A
Kardeşinizde şeref namus kavramları yok. İnsan değil. Sizin bişey yapabileceğinizi düşünmüyorum. En fazla durumu atlatırsınız kardeşinize konuşursunuz ama zaten varolan durumu bildiği halde böyle yaptığı için tekrar diyorum kardeşiniz de şeref namus yok.
Aynen.cok konusuyorum ama anlamiyo.kadin icin cok iyi biri diyo.kendi kizina sahip cikmiyor fakat kadinin iki cocuguyla ayni evde yasiyo.

Seninki benden kara misali.
Kardesinizede kadinada hayirli isler.
Cocuga uzuldum. Alip turkiyede buyutme imkaniniz varmi?

Annesi olan bi çocuğu neden başkası büyütsün ki... Bence yengeniz boşanıp yoluna bakacak alışmış insanı vazgeçirmek zordur anneniz de düşünmeyecek dua edecek doğru yolu bulsun diye

Kardeşinizi bu kadından kurtarsanız bile başkasını bulur. Bırak sarhoşu yıkılana kadar.

Senin kardeş yoldan çıkmış zaten annesini önce o dusunecekt. .affedersin küfür etmek lazım sabah sabah haysiyetsiz ibne şerefsiz herif karısına üzüldüm be hayvan herif bir de annesi hasta öyle mi adam da ki genişliğe s..cayim ben adı serifsiz. Şu annesi hastayken bu rahat olan insanlar nasıl oluyor biri bana anlatsın ya ben etrafında fır dönüyordum son zamanların onu da yapalım bunu da yapalım diye gözünün içine bakıyordum Allah'ım güç kuvvet versin sana da ana Hayri olmayan adam birşey beklemezdim bn kadın direk bosansin sizlerde bütün ilişkinizi kopartmalisiniz kimse gorusmeyecek herkes tepkisini koysun bizim burda var abisiyle gorusmuyorlar gelin baştacı ediliyor

Herkese selam.erkek kardesim bundan 9 sene once severek evlendi ve almanyaya tasindi.bir kizi da oldu.fakat evlendi evleneli surekli karisini aldatti.en son baska bir kadinla ev tuttu su an karisi ayri o ayri evde yasiyor ama hala resmi nikahlilar.birlikte yasadigi kadin son derece arsiz iki kez evlenip her evlilikten birer cocuk yapip evliyken kocasini aldatmis bi tip.asıl sorun ise annem.annem cok hasta.hastaliklari ustune bir de durmadan kardesimin kizi icin agliyo.torunum babasiz buyuyo torunum perisan oldu diyip agliyo.kardesimi bu kadindan nasil koparabilirim bi akil verin lutfen yoksa annemin durumu iyice kotulesecek
kardesini kocasından koparmanz lazım bu kafadaki adam degismez

kardeşiniz kendi evladı için bu kadar çaba gösteriyor mu acaba? gününü gün ediyor siz gelininizin yanında olun kafi, kardeşinizin anlayacağı yok belli ki

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş resmen çocuğa üzülecek bir şey yok böyle bir adamla büyümektense onsuz büyüsün daha iyi emin olun ayrıca o kıza da yazık abiniz resmen oturum için kızı kullanmış

Bence annenizi kardesinizden kurtarin. Annenizin sonu olucak bu gidise.

Back
X