Büyük sorun .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mavininellitonu34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
6
13
3
30
Selamunaleykum herkese bu siteyi 2 senedir takip ediyorum 3 gün önce yeni üyelik açtım.
Herkesin kendine göre büyük küçük sıkıntıları var bende sıkıntılı hemcinslerime bir nasihatte bulunmak istiyorum bekar veya evli genç veya yaşlı bu siteyi kullanan bütün hemcinslerime huzurun formülünü vermek istiyorum.
Biliniz ki, kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur. Rad süresi 28
Evet arkadaşlar yanlış okumadınız kalpler Allah ı anmakla huzur bulur Allah ı hayatımızın her yerinde Allah i anmamız ve onun istediği şekilde yaşarsak hayatımızı huzuru bulucagiz biiznillah.

Bu sadece nasihattir okuyan herkese teşekkür ederim Rabbim herkesin yardımcısı olsun kalbimizde ilk sıraya Allah'ı koymazsak hem Allah ı hemde ilk sıraya koyduklarimizi kaybederiz hayırlı cumalar vesselam.

Sorun bunun neresinde girdim büyük sorun yazınca başında bi sıkıntı var diye
Bizde inançlı insanlarız ama bdv yle ne alakası var

Siz huzuru inancınızda bulduysanız, ne mutlu size.
Ama daha 24 yaşında, hayatın anlamını çözmüş gibi nasihat vermek de biraz fazla olmamış mı?
Tanrı inancı, insanlığın var oluşu kadar eski. Eğer huzuru bulmak bu kadar kolay olsaydı, şuan hepimiz pembe bulutlarda dolanıyorduk. Yani dünyanın yaşı göz önüne alındığında bunun milyonlarca kez deneyimlendiği ve ne yazık ki bazılarının da başarısızlıkla sonuçlandığı ortadadır, değil mi? Kısacası, formülünüz 2000'li yıllarda sizin gelip bulmanız için yüz binlerce yıldır gizlenmiyordu herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…