Büyükçekmece Avcılar civarı hastane ve doktor arıyorum

gelincik37_34

hasretine gebeyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
1.278
9
116
İstanbul
Büyükçekmece ve Avcılar civarı kadın doğumcu hamileliğin takibini yapabilecek güvenilir doktor arıyorum tavsiye edbileceğiniz hastane ve doktor bilgisi istiyorum arkadaşlar....

cnm ben Avcılar Medicana da Onur Başeğmeze gidiyorum. çok memnunum kendisinden ve hastaneden. sigortan varsa muayne ve doğumda uygun fiyata geliyor, düşünebilirsin.

Büyükçekmece ve Avcılar civarı kadın doğumcu hamileliğin takibini yapabilecek güvenilir doktor arıyorum tavsiye edbileceğiniz hastane ve doktor bilgisi istiyorum arkadaşlar....

selam
avcılarda türkan mutafoğlu diye bi doktor var cok tavsiye ediyorlar ben özel bi şirkette calışıyorum buradaki arkadaşlarımın 5 ide hamilelik dönemlerinde kendisine gittiler çok memnunlar ama özel muayenehanesi var istediğin hastanede doğum yaptırıyor avcılar hospital ile anlaşmalı ssk ile fazla olmuyor yanı ben de cocuk düşünüyorum kendisine muayaneye gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta. sabırlı ilgili anlayışlı internettende araştırabilirsin kendisini sen hamilemisin peki yosa benim gibi ön kontroller mi?

Yok canım hamile deilim 35 haftalık bebeğimi kaybettim tekrar aynı doktoruma gidemezsem diye araştırma yapıyorum.Ama doktorumdan çok memnunum galiba ona gitcem

cnm ben Avcılar Medicana da Onur Başeğmeze gidiyorum. çok memnunum kendisinden ve hastaneden. sigortan varsa muayne ve doğumda uygun fiyata geliyor, düşünebilirsin.

ya bende emekli sandığı var.. ne kadar uyguna geliyor yazabilir misin? örneğin muayene farkı ne kadar? doğum kaça mal oluyor yaklaşık olarak, bi de testler falan masraflı mı?? cevap yazarsan çok müteşşekir kalırım ...fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…