Doğuma Hazırlık Buyukk gunn! Bugun bebegimin cinsiyetini ogreniyorumm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kbrblc2315

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2017
24
75
3
32
Kizlaaar yazdigim gibii bugun ogrenicem ve cok cok heycanliyim.sukurler olsun saglikli olmasini bilmenin yani sira bu suygu bambaskaymisss ❤️
Ogrendigim andan itibaren yasadigim hamilelik belirtilerine gore sizlerden tahminde bulunmanizi istiyorum:)) burda deneyim sahibi coook anne var:)) simdii basliyorumm:)

*ogrendigimde bir aylikti bugun 15.haftam 13. Haftama kadar her gun istifra ederek gecirdim gunde kac kez oldugunu sayamadim anlayacaginiz yogun mide bulantilari

*bebegimi ilk basindan beri solda hissediyorum hala hep solda

*kusma ve bulantinin en yogun oldugu donem en rahat cilek ve erik yedim hala yiyorum:)

*ogrendigim ilk andan beri zeytin,sicak sulu yemekler, et yemekleri yiyemiyorum

*ve henuz bir haftadir peynie sut yumurta gibi gidalari yemeye basladim
Bulanti ve kusmadan dolayi ilac kullandim

*son olarak en cokk dondurma ve meyve tuketiyorum:)

Tahminlerinizi bekliyorumm ve bugun bebegimi aciklayacagim:))

bugun bebegimi aciklayacagim:))
Ben sizi tanıyor muyum? Herkesler tanıyorda bır ben mı tanımıyorum ?
İster acıklayın ıster acıklamayın cok mu onemlı bır haber bu butun hayatımızı etkıleyecek bırsey mı bu ? Yoksa oyun mu oynuyoruz ?

Oyun oynuyorsak tahmınım kız oldugu :KK45:

Böyle tahminde bulunamaz, deneyimli bir anneyim bu tip tahminler koca karı efsanelerinden başka bir şey degil.
Nasıl ki hamilelik belirtilerim var acaba hamilemi yim diyenlere test yaptır diyorsak sana da şahsım adına diyeceğim yine aynı şey.
Doktora git sana söyler cinsiyetini.
Gerçekten garip garip konular açılıyor çogu zaman.
Madem tahminde bulunun demişsin meşhur bir laf vardır diyeyim de tahminin dibini yapayım.

Ye tatlıyı, dogur Hakkı'yı
Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi
Haha

Hamileyken deli gibi lahana turşusu yedim sonuç erkek.

Karnının şekli top gibi yuvarlaksa erkek,
Az sabret bugün öğrenecen işte ne bu sabırsızlık

Böyle tahminde bulunamaz, deneyimli bir anneyim bu tip tahminler koca karı efsanelerinden başka bir şey degil.
Nasıl ki hamilelik belirtilerim var acaba hamilemi yim diyenlere test yaptır diyorsak sana da şahsım adına diyeceğim yine aynı şey.
Doktora git sana söyler cinsiyetini.
Gerçekten garip garip konular açılıyor çogu zaman.
Madem tahminde bulunun demişsin meşhur bir laf vardır diyeyim de tahminin dibini yapayım.

Ye tatlıyı, dogur Hakkı'yı
Ye ekşiyi doğur Ayşe'yi
Haha
Acıkcası ben bu deyımın yanlıs oldugunu dusunuyorum

Ege'deyken ben erık, lımon vs yedım durdum nur topu gıbı oglum oldu
Sımdı yıne aynı sekılde beslenıyorum yıne bır erkek gelıyor sanırım tatlıymıs pastaymıs goresım yoko

Sımdı yıne aynı sekılde beslenıyorum yıne bır erkek gelıyor sanırım tatlıymıs pastaymıs goresım yoko
malum laf bu işte.
yazmadan olmazdı.

Mahallenizdeki yaşlı teyzelere sorun bence :confused:
Hayırlı, sağlıklı olsun bu arada.

Kizlaaar yazdigim gibii bugun ogrenicem ve cok cok heycanliyim.sukurler olsun saglikli olmasini bilmenin yani sira bu suygu bambaskaymisss ❤️
Ogrendigim andan itibaren yasadigim hamilelik belirtilerine gore sizlerden tahminde bulunmanizi istiyorum:)) burda deneyim sahibi coook anne var:)) simdii basliyorumm:)

*ogrendigimde bir aylikti bugun 15.haftam 13. Haftama kadar her gun istifra ederek gecirdim gunde kac kez oldugunu sayamadim anlayacaginiz yogun mide bulantilari

*bebegimi ilk basindan beri solda hissediyorum hala hep solda

*kusma ve bulantinin en yogun oldugu donem en rahat cilek ve erik yedim hala yiyorum:)

*ogrendigim ilk andan beri zeytin,sicak sulu yemekler, et yemekleri yiyemiyorum

*ve henuz bir haftadir peynie sut yumurta gibi gidalari yemeye basladim
Bulanti ve kusmadan dolayi ilac kullandim

*son olarak en cokk dondurma ve meyve tuketiyorum:)

Tahminlerinizi bekliyorumm ve bugun bebegimi aciklayacagim:))
BDV konusu degil!!!

Bu kadar tepki olucagini bilsem heyecanimi paylasmazdim. Burada ne konular oluyor ustelik burda yeniyim. Tesekkur ederim yorumlariniz icib

Saglikla al kucagina inşaAllah. Benim oglum olacak nasipse en cok et yemeklerine aciya ve salcaya yöneldim.

Tabi bunlar bir varsayim :)

Belki de kizdir senin ki Allah gönlüne göre versin, moralini bozma mutluluk ve dua ile git muayenene :)

iki doğumumda da ekşinin dibine düştüm maşallah hiç bulantı falan çekmedim çok az oldu
benimde ikisi de kız :KK53:

konu sahibi konuyu keşke bebeğimi beklerken mi ne öyle bir bölüm var oraya açsaydınız
bu dert değil bu sayfaya çocuğu olmayan nice insanlar da konu açıyor
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

ya kızdır ya erkektir.. üçüncü bir seçeneğin yok ki.. ayrıca da bence, evladın cinsiyeti olmaz.. evlat evlattır.. rabbim hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etsin...

Back
X