- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi kbrblc2315
Hakkinizda etiketsiz konusmamin sebebi burdaki mesajlara donmemenizdi bu 1@hasakvakti siz ikiniz kendinizi ne sanıyorsunuz ? Oğlumun adıyla bahsetmem eleştiri yapabileceginiz bir konu degilayrica kocama gelirsek kıskanmayın eğer sizin yoksa bu kötü kalplerinizden yoktur nerede kocamı ovuyormusum hemen hemeeen her konuda benim kocam evet dünya iyisi çocuğumu kanı gibi canı gibi seviyor insanlara bunu anlatıp morel vermek ve model olmaz sizi rahatsız ediyorsa hayatta sahip olamadığıniz şeylerin sebebini biliyor olmanız gerektir. Ayrıca hakkımda etiketsiz konuşmayın varsa gönlünüz etiketleyin yazın alın cevabınızı oturun
Ikincisi benim gordugum oglunuzdan bahsettiginiz konularda esinizin onu sevdiginden degil oglunuzun hareketlerini, huyunu vs yazmaniz
Siz kendi oglunuzu ege soyle yapar soyle sever diye yazinca size neden yaziyorsunuz mu demisim? Elbetteki her anne cocugunun davranislarini, sevdigi seyleri yazar bunda bir tuhaflik yok. Tuhaf olan sizin yeni anne olacak birine bu sekilde yaklasiminiz. Herkesin cocugu kendine kiymetli bunu belki bin kez soyledim.
Ucuncusu de tahmininiz tutmadi sizi kiskandigim falan yok. Guzel giden, puruzsuz bir hayatim var. Cok sukur genc yasimda bircok seye sahip oldum. Allah olmayanlara da versin insallah.