Büyüklerimden destek bekliyorum :)

hayat746

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
22
2
36
İçel Mersin
Merhaba hanımlar,forumunuzu sürekli takip ediyorum.Yeni üye oldum ve çoğunuz gerçekten bir meleksiniz :)
18'imi doldurmama bir ay kaldı.Ve çok saçma gelecek ama 18 yaş sendromu yaşıyorum.Aslında bunun nedeni belli.Hiçbir zaman istediğim şeyleri yaşayamadım sadece hayallerim vardı ve artık o kırıkları toplayıp ileriye bakmaktan başka çarem yok ve bunun için desteğe ihtiyacım var.
Aslında çok şey var ama hepsini istesem de anlatamam zaten.Mesela liseye ilk başladığım zamanlardan başlayalım.Yepyeni bir ortam,hayaller,hayaller,hayaller...Sonuçta lise hayatı insan çok farklı düşlüyor.Yaklaşık 8 yaşlarından itibaren kilolu bi insanım.Herkes çok güzel olduğumu,biraz zayıflayınca fıstık gibi olacağımı söylüyor ve bunu duymak daha da acıtıyor canımı.Okulun en güzel kızı olmak varken yüzüne bakılmayan biriydim.Aslında yüzüme bakılsa,ilgi duyulsa yine de çıkmazdım biriyle.Çünkü O'nu bekliyorum gerekirse ömrümün son anına kadar.Ama anlarsınız işte çok şey kaldı içimde en basiti istediğin gibi giyinemiyorsun.4 senemi çöpe attım her konuda.Kendimi daha fazla geliştirebilirdim.
Neyse gelelim son seneye.Sınav hazırlıkları herkeste bir hırs kimseyi tanıyamıyorsunuz.Ve ben sudan çıkmış balık gibiydim.En yakın arkadaşınızı bile tanıyamıyorsunuz bu dönemde.Çok samimi olduğum 2 kişi vardı ve onlarla 11.sınıfta çok şeyler yaşadık okulda.Herbirimizin hoşlandığı çocuklar :51:
Eski günleri hatırladıkça içim hep acıyla dolar,ve son senemde de okulun duvarlarına baktıkça,banklara,herşeye...hep o hayaller gelir aklıma.Ve en yakınımdan kazık yemiştim birşeyler engel oldu bana sınav günü geldi çattı tamam kazandım ama ben bu değildim,istediğim okul gelmiyordu ve tercih yapmamın hiçbir anlamı yoktu.Tercih yapmadım ve bu sene istediğim yer için hazırlanacağım bu sadece ben değilim biliyorum birçok arkdaşım bu seneye kaldı üstelik çok iyi oldukları halde daha da iyisi için.
İçimdekileri pek anlatamadım farkındayım,aslında içimde kaynayan o kadar şey var ki.Belki zamanla daha çok şey paylaşabilirim sizle :34:
Ve şimdi çok saçma bir takıntım var belki de ama kendime engel olamıyorum kendimi çok yaşlı hissediyorum artık herşey için çok geçmiş gibi.2 sene sonra 20 olacağım bu çok garip geliyor sanki yaşlanmışım gibi.Kesinlikle yaşadıklarımın etkisi ama desteğe ihtiyacım var :50:

Son düzenleme:
msjını okuyunca kendim aklıma geldim:44: 15 yaşında flnken..20 yaşında bekarları görünce acıyordum yazık evde kalmışlar diye:60:......çocukluk iste senin böyle düşünmende normal geldi.....

Son düzenleme:
daha bebeksin sen canm nasıl kendini yaşlı hissedersin keşke ben 18imde olsam ne kadar güzel bi yaştasın lütfen bunun degerini bil ve zamanını boşa harcama kilo sorunun olabilir bu çok basit bi sorun bence istedikten sonra ideal kilona ulaşabilirsin sıkma canını hayat çok kısa canm

bebeğim bende 20 ye gireceğim martta... sen beni de yaşlı yaptın ya hu :) kilo ver ve lisede yaşayamadığın şeylerin daha güzellerini üniversitede yaşa.. ah ne güzel olur

.
.
yoksa sen daha diyete başlamadın mı ? :))

bebeğim bende 20 ye gireceğim martta... sen beni de yaşlı yaptın ya hu :) kilo ver ve lisede yaşayamadığın şeylerin daha güzellerini üniversitede yaşa.. ah ne güzel olur

.
.
yoksa sen daha diyete başlamadın mı ? :))
Canım bu yaz 15-20 günlük sürede elimden geldiğince birşeyler yaptım 2 kilo verdim.Ve bu sene elimden gelen herşeyi yapacağım.
Hanımlar bu arada cevap yazdığınız için teşekkürler :))

Off çok kötü,söylemeye çok utanıyorum:43:.Genelde sorarım insanlara kaç kilo gösteriyorum diye olduğumdan 10 15 kilo az söylüyor herkes.Allah'a şükür boyum uzun ve vücudum orantılı.
Aslında ben babam öldükten sonra çok kilo aldım bilirsiniz işte tüm düzen bozuldu işte hazır yemekler,benim psikolojim.Birşeye sinirlendiğim de acısı hep kendimden çıkarırım.Aslında çok yemekten değil hareketsizlik ve yanlış beslenmeden böyle oldu.Zayıf olduğum resimlere bakınca hep ağlarım :(

Son düzenleme:
Back
X