Buyur Burdan Yak

neden sinirleniosun peki biliomsun yani nedenini hani hayatında ilişkin dısında ailevi olabilir iş okul olabilir iyi gitmeyen bişilermi var

canım bence bunu onunla açık açık konuş ilk önce stres altında olduğunu anlat yada sorun her ne ise emin ol o zaman seni daha bir anlayış ile karşılar...böyle bir belirsizlik içinde o da kafasını kurcalayan bir çok soru işaretleri yakmaya başlar düşüncelerinde...
derken hooppp o da kavgalara başlar beklenmedik son...Allah korusun...

bende bi kaç hafta önce öyleydim...
Etrafıma kök söktürüyodum...
Hayatıma ömrüme ters davranmıyordum...Kendimi zor tutuyordum :roflol:

Sonra bi baktım...ış stresi iş te yaşadıgım sorundanmış :delphin:
Şuanda şükürler olsunki iyiyim

Sınav ın ne zaman canım

ben de bazen çok gergin olup negatif elektrik saçıyorum sevgilime tahammül edemiyorum ne yapsa bağiriyorum kızıyorum ağlama krizlerine giriyorum.. böyle zamanlarda görüşmemeyi tercih ediyorum bi iki gün.. sonra özleyince tekrar meleğe bağliyorum.. alıştı benim dengesiz ruh halime..

nisana kadar çocuğu canından bezdirirsin

ruh eşin falanda kalmaz ortada

düşünerek hareket et biraz. sınavın olabilir stresli olabilirsin ama dediğin gibi herkesin bi dayanma sınırı var. ve o sıınırı fazla zorlamamak gerekaklinialirimsmile

özel günlerini sevgiline söyle. o günlerde çok fazla konuşmayın.
bende çok sinirli stresli oluyorum bi şüphecilik bi paranoyaklık falan cidden kendimi tanıyamıyorum.
mecbur bahsediyorum bak özel günümdeyim saçmalarsam idare et diye. sağ olsun aşkım da idare ediyo. yapcak bişey yok, sende dikkat etmeye çalış harekelerine.

bence ıcınızdekı herseyı yansıtmamalısınız..
bu sımdı sızı az eder rahatsız ama tepkınızı kontrol etmenızde fayda vardır..

biraz sakinn ol güselim yaa. sınaw şu bu stress wardır illakii ama çewrendekilerinn ösellikle aşkının günahı nee.böle nedensizz üzme onuu

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok haklısınız kızlar. Sevgilim özel günlerimi biliyor. O günlerde daha ılımlı olmaya çalışıyor. Mesela şimdi bile rahatlamam için saçlarımda değişiklik yapmamı bana iyi gelebileceğini söyledi. Benim kendimi iyi hissetmem için elimden geleni yapıyor ama bu aralar herkese karşı çok sinirliyim. Sevgilimin gönlünü almak için bişey geldi aklıma ama siz ne dersiniz? Kendisine bütün askerlik boyunca yolladığım mektupları geri almıştım. Ayrılırken. Benimle dalga geçiceğini düşünüyordum nerden geldiyse aklıma. Onları geri yollamayı ve bi mektup daha yazıp güzelce özür dilemeyi planlıyorum. Sizce nasıl olur

Back
X