Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları büyüyen beşik alıcam istanbul anadolu yakası bebek mobilya magza adı adres yardımmmmm

sekeda

2 çocukla sağlıkla kilo verme yoluna girdik :)
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
565
62
53
evet annecikler meleğimin dogmasına bir ay 10 gün falan kaldı :) çoğu şeyini aldık şimdi büyüyen beşik almaya sonunda karar verdik istanbul anadolu yakasında maltepede oturuyorum bebek mobilya magzası arıyorum bostancıda hello var orası çok uçuk fiyatları ama magza olursa pazarlıkta yaparım :) sizden adres yada nebilim herhangibi yer bilgisi adı da olbilir bu andolu yakasında :) karsıda olabilir aslında eger uygun fiyata varsa gideriz orayada yardım edin banda bi el atın şu işe bilginize rica olunur ....

bende maltepede oturuyorum ve aklına gelebilcek her mağazaya baktım
en sonunda ümraniyede belis bebeden aldım oda takımını kızımın
aynı model helloda 2500 ken belis bebede 2000 di
arkadaşımda aynı yerden sadece beşik aldı yani istediğin şekilde modeller var
kaliteli ürün olması yatagında 5 adet göz olması eşya koymak açısından sallanabilir olması birçok ödül alması kanserojen madde kullanmamaları en çok dikkatimi çeken oldu
bir bak istersen sende

slm belise bende gırdım bugun yol kenarında kınden bahsedeıyorsun degılmı 2000 se cok ama cılekte de lamasından halısına perde tul gece lambasına 2300 ıstedıler

bende umranıyede oturuyorum her yerı gezdım ve sonunda karar verdım hugglo dan aldım 1800+ HEDİYELERI

Benim 3 yaşında kız ım var belis büyüyen beşik almıştım ama ilk taşinmada haşatı
çıktı çekmeceler falan dağıldı fırmadan da ilgilenen olmadı pes ettim sonuçta uzun zaman kullanırım diye almıştım şimdi çocuk odası alacağım hayırlısı ile alın bebişleri kucağınıza tecrübemi paylaşmak istedim.

:) aaa maltepedemi oturuyosun canım ben altay çeşmede oturuyorum :)teşşekkür ederim bu arda canım helloya gittik duduluya gittik ama yine maltepeden aldık beşiği küçük bir mağza ama eşim kararımdan vaz geçirdi kızama güzel oda yaparız dedi büyüyen beşikten alma almayalım dedi bizde normal beşik aldık 800 telleye herşey içerisinde ah ne zor oldu karar vermek herkez gülüo bana koca istanbulda bi beşik bulamadın die ben mi abrtım bilmiorum ama neticede aldık cuma teslim edilecek inşallah kızımın beşiği sırada içinde yatıca günü evime gireceği gün kaldı tek eksik o (((((((((((((

slm belise bende gırdım bugun yol kenarında kınden bahsedeıyorsun degılmı 2000 se cok ama cılekte de lamasından halısına perde tul gece lambasına 2300 ıstedıler

aaa çok iyiymiş :S ama bn aldm beşiği yinede saol canım teşşekür edrim hayırlı uğurlu olsun meleğin güzelce yatı versin odasında annesini üzmesin .)

bende umranıyede oturuyorum her yerı gezdım ve sonunda karar verdım hugglo dan aldım 1800+ HEDİYELERI

teşşekür edrim caım bu arda mobilyaları güle güle kullanın inşallah

hımms eşimde bana bunu anlltı şimdi neolur olmaz die düşün dedi bunu alalım daha sonra adısna güzel yaparız dedi saol yinede canmm

mrb, biz de hugglo dan almaya karar verdık ama gormeden ınternetten alıoruz, o sebeple biraz tedirginim beklediğim gibi gelmezse diye:/

siz geçen sene almışsınız, memnun kaldınız mı? düşüncelerinizi merak ettim... tş ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…