Büyüyen beşik mi? Park yatak mı ?

Büyüyen besik mi? park yatak mı?

• Ankete Katılan
    5

Zeytunnn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
181
89
13
Merhaba kızlar. Biliyorum bu konular daha önce cok acılmıs ama en son 2008.2010 yıllarında oldugunu gördüm. Simdi tekrardan acıp sizlere danısmal istedim.
Ben 32 haftalık hamileyim allah izin verirse insallah oglum olcak. Simdi ben büyüyen besik almayı düsünüyorm 13.14 yasına kadar kullaniliyo diyolar bide yanlarında ve altinda dolaplari olmasi hosuma gitti. Birde büyüyen besikte hosuma gidiyo ama yürümeye emeklemeye basladgnda onun yaninda fermuarli bi bölümümü varms bebeklerin orayi acip cıktıgını söylüyolar. Yani anlicaginiz ikisi arasinda kararsiz kaldm. Siz hangisinden aldiginz hangisi daha kullanisli ve bunlardan memnunmusunz? Fikirlerinizi bekliyorm bende ona göre karar vericem. Okudugunz icin tesekurler.

Canim meraba . Bende büyüyen besik aldım . Kizim 6. Ayına Giricek . Ve çok rahat kullanabiliyorim. Yatak odama koydum yanıma . İlk başlarda parmaklıkları olduğu için rahatsız oluyordum anne iç güdüsü işte onu yanımda hissetmek istiyordum parmaklıklarida çıkardım . Şimdi besikle kendi yatağımı birleştirdik ve aşırı rahat oldu kullanması . Dolaplar biraz kullanım Dışı kaldı . Ama onu da kıyafet alacağım zaman çekiyorum ileri geri öyle hallediyorum☺ yatakla arasında hafif bir boşluk bıraktım ki geceleri sallayabilmek için .tavsiyem büyüyen besik alman kesinlikle çok rahat kullanımı her açıdan

Yorumun icin tesekkurler ☺ bende kararsiz kaldm. Tabi buyuyen besik daha cok icime sindi. Kullanimi kolay ve menmunsan bende ondan alicam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…