Mutfak Püf Noktaları buz dolabı düzeni

kasiope

kalbimin komutanı
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
1.220
3
116
Diğer
benim buzdolabım ,düzen derken tabiki içindekilerden bahsetmiyorum :))))

Son düzenleme:
canım uzmanların deyişine göre yumurtalar o şekilde konmamalıymış,mikrop yayarlarmış.Alınan karton içinde muhafaza edilmeliymiş.Bardaktaki sütün ağzı açık sanırım,süt de dolaptaki kötü kokuları alır,açık bırakırsan tadı değişir,söyleyeyim dedim sadece,yanlış anlama lütfen.Ayrıca çok düzenli görünüyor.

güzel görünüyor. raflara serdiğin şey nedir? naylon mu kumaş bez mi yapışkanlı raf folyosu gibi bişey mi? kullanışlı ve temiz oluyorsa bende alayım.

o raf örtülerinden memnun musunuz?
almayı düşündüm hep ama emin olamıyorum...

örtüler kenarlarını çok kapatırsa hava sirkülasyonunu engelliyor....

canım uzmanların deyişine göre yumurtalar o şekilde konmamalıymış,mikrop yayarlarmış.Alınan karton içinde muhafaza edilmeliymiş.Bardaktaki sütün ağzı açık sanırım,süt de dolaptaki kötü kokuları alır,açık bırakırsan tadı değişir,söyleyeyim dedim sadece,yanlış anlama lütfen.Ayrıca çok düzenli görünüyor.

yumurtayı ilk kez duydum öylemiymiş teşekkürler canım tavsiyelerin için bunu öğrenmem çok iyi oldu. süt daha yeni koymuştum zaten yoksa hiç bişeyi ağzı açık bırakma huyum yoktur herşeyi streçle sarar öyle kaldırırım aslında. birde bunu çektiğim gün ev çok kalabalıktı herkes karışıyodu dolabıma o yüzdendir. telrar teşekkürler canım.

güzel görünüyor. raflara serdiğin şey nedir? naylon mu kumaş bez mi yapışkanlı raf folyosu gibi bişey mi? kullanışlı ve temiz oluyorsa bende alayım.

raflara serdiğim çok amaçlı raf örtüleri varya onlardan, heryerde bulabilirsin.

o raf örtülerinden memnun musunuz?
almayı düşündüm hep ama emin olamıyorum...

çook memnunum hemde mutfak dolaplarımdada bu örtülerden var ben mutfak seti kullanmıyorum sevmiyorum öyle birsürü parça parça bezleri o yüzden bunları kullanıyorum hem düzenli duruyor. buzdolabındada hoş duruyor uzun sürede kullanılıyor kirlendiği zaman siliyorum yada yıkayıp takrar seriyorum çok kullanışlı yani.

bende bu örtülerden serdim kaç aydır kullanıyorum raflar çizilmiyorda

Back
X