• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buz gibi soğudum :/

Yani güzel bir mesleğiniz olmasa neyse diyeceğim ama boşuna mı onca sene okuyup öğretmen oldunuz.. tabiki görüşmeyin mesleğinizi yapın

Buluşmadan karar verme. Hem niyetinin ciddi olması iyi birşey, bu zamanda evlenmek isteyen bi erkek bulmak zor. Belki konuşunca fikirleri değişir ikna olur çalışmana. Zaten evleneceğinizin de garantisi yok ki, belki başka bir yönünü beğenmeyeceksin..

Bi kızım var..okuyup meslegini eline alması için elimden gelen herşeyi yapacağim emek harcayacağim.
Sonra biri gelip hayır ben onu disarlarda calistirmam eve tikayacagim dese ben engel olurum net

Merhaba kızlar
Yaklaşık bir ay önce arkadaş ortamında bir çocuk ile tanıştım
Yakın bir arkadaşımın kuzeni.
O günden beri bana karşı çok ilgili hissediyorum yani bir şeyler bana karşı hissettiğini
Ben de ondan etkilenmiştim görünüşü konuşması falan hoşuma gitmişti ama daha yeni tanıdığım birine karşı bir şeyler hissedemem
Neyse bu çocuk arkadaşıma söylemiş benden çok etkilendiğini arkadaş olarak bile olsa bir yerlerde buluşup bir çay içmek istediğini..
Ama benim öğretmen olmam onun canını sıkıyormuş
Çalışmamı istemiyormuş ( daha ortada hiçbir şey yokken bunları düşünmesi?)
Benim maaşım ikimize de yeter
Eğer aramızda birşeyler olursa ben onu ikna ederim
Ben onu dışarlarda çalıştırmam
Ya kızlar öyle soğudum ki
Küçük bir yerde yaşıyorum ve buradaki insanların çoğu böyle düşünüyor
Böyle biriyle evlenmek istesem zaten köyümden birine evet demiştim
Haftaya buluşmak istiyor benimle tüm bunları duyana kadar çok heyecanlı ve istekliydim ama şimdi soğudum ne bileyim :(
Siz olsaydınız ne yapardınız
Ohooo balik bastan kokar.
Emin ol calismani kabul edip ((kabul edip etmemesi de hic önemli degil kimki o bunun kararini veriyor o ayri mesele)) evlenseniz dahi calisma hayatını zindan eder sana soyliyim. Kendini durmadan hesap verirken buluverirsin

Back
X