- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Ikinci yuzyuze gelme.
Ikidir gorusmek istemiyorsan soyle demistim.Nerden cikariyorsun demisti.
Ama adam buz gibi soguk usutuyor insani.Yuzyuze daha iyi tabi.
Ben de arada sicak arada mesafeli duruyorum.Hayaller kurmamaya calisiyorum.Son konularim bunla ilgili
.Yarin gorusecez.Nasil davranmaliyim?
.Cok guzel ve ozguvenli olmaliyim.Ama buna moralim yok.
Lutfen beni motive edin kizlar.Sanki cok istenmiyormus hissi motivemi ozguvenimi dusuruyor.Bu aksam yine o hissi aldim.
Ama kendimi asagi cekmemeliyim buyuzden.Cekersem gozunde daha da dusecegim.
Boyle hisse devam ederse devam etmem zaten.Halbuki hoslaniyordum ben ondan.Yaptigina bak.Illa bir yukardan bakip ezeceksin bunlari deger vermeye gelmiyor.
Yarin cok guzel olabilirim.Yasimi hic gostermem.Guzelligim fena degil.O da yasitim.Birbirimize yakisiyoruz.O da benden onde degil sonucta.Sadece birkac kg fazlam var o da cok sıkıntı degil.Ama motivasyonum yok.
Baska nasil davranayim bu soguk adama.Onun gibi soguk mu?Ozaman yavas ilerler.Yada bam bam daha mi iyi olur?
Keske sevse ya beni..
Ikidir gorusmek istemiyorsan soyle demistim.Nerden cikariyorsun demisti.
Ama adam buz gibi soguk usutuyor insani.Yuzyuze daha iyi tabi.
Ben de arada sicak arada mesafeli duruyorum.Hayaller kurmamaya calisiyorum.Son konularim bunla ilgili
.Yarin gorusecez.Nasil davranmaliyim?
.Cok guzel ve ozguvenli olmaliyim.Ama buna moralim yok.
Lutfen beni motive edin kizlar.Sanki cok istenmiyormus hissi motivemi ozguvenimi dusuruyor.Bu aksam yine o hissi aldim.
Ama kendimi asagi cekmemeliyim buyuzden.Cekersem gozunde daha da dusecegim.
Boyle hisse devam ederse devam etmem zaten.Halbuki hoslaniyordum ben ondan.Yaptigina bak.Illa bir yukardan bakip ezeceksin bunlari deger vermeye gelmiyor.
Yarin cok guzel olabilirim.Yasimi hic gostermem.Guzelligim fena degil.O da yasitim.Birbirimize yakisiyoruz.O da benden onde degil sonucta.Sadece birkac kg fazlam var o da cok sıkıntı degil.Ama motivasyonum yok.
Baska nasil davranayim bu soguk adama.Onun gibi soguk mu?Ozaman yavas ilerler.Yada bam bam daha mi iyi olur?
Keske sevse ya beni..
Son düzenleme: