• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buz gibi soguk bu adamla ikinci bulusma

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Ikinci yuzyuze gelme.

Ikidir gorusmek istemiyorsan soyle demistim.Nerden cikariyorsun demisti.
Ama adam buz gibi soguk usutuyor insani.Yuzyuze daha iyi tabi.
Ben de arada sicak arada mesafeli duruyorum.Hayaller kurmamaya calisiyorum.Son konularim bunla ilgili
.Yarin gorusecez.Nasil davranmaliyim?

.Cok guzel ve ozguvenli olmaliyim.Ama buna moralim yok.

Lutfen beni motive edin kizlar.Sanki cok istenmiyormus hissi motivemi ozguvenimi dusuruyor.Bu aksam yine o hissi aldim.
Ama kendimi asagi cekmemeliyim buyuzden.Cekersem gozunde daha da dusecegim.

Boyle hisse devam ederse devam etmem zaten.Halbuki hoslaniyordum ben ondan.Yaptigina bak.Illa bir yukardan bakip ezeceksin bunlari deger vermeye gelmiyor.

Yarin cok guzel olabilirim.Yasimi hic gostermem.Guzelligim fena degil.O da yasitim.Birbirimize yakisiyoruz.O da benden onde degil sonucta.Sadece birkac kg fazlam var o da cok sıkıntı degil.Ama motivasyonum yok.

Baska nasil davranayim bu soguk adama.Onun gibi soguk mu?Ozaman yavas ilerler.Yada bam bam daha mi iyi olur?
Keske sevse ya beni..

Son düzenleme:
Ikinci yuzyuze gelme.Ikidir gorusmek istemiyorsan soyle demistim.Nerden cikariyorsun demisti.Ama adam buz gibi soguk usutuyor insani.Yuzyuze daha iyi tabi.Ben de arada sicak arada mesafeli duruyorum.Hayaller kurmamaya calisiyorum.Son konularim bunla ilgili

Lutfen beni mitive edin kizlar.Sanki cok istenmiyormus hissi motivemi ozguvenimi dusuruyor.Bu aksam yine o hissi aldim.

Boyle hisse devam ederse devam etmem zaten.Halbuki hoslaniyordum ben ondan.Yaptigina bak.Illa bir yukardan bakip ezeceksin bunlari deger vermeye gelmiyor.

Yarin cok guzel olabilirim.Yasimi hic gostermem.Guzelligim fena degil.O da yasitim.Sadece birkac kg fazlam var o da cok sıkıntı degil.Ama motivasyonum yok.
görüșmek istemiyosan söyle olaylarina girdigin zaman zaten senin istekli oldugun anlasiliyo karsi taraftan badtan 1 0 yenik basladin uzgunum ...bundan sonrasina bak doğal ol en iyisi bu sunu mu yapayim bunu mu soyleyim deyip kasarsan sıkıntı bol șans mutluluklar

görüșmek istemiyosan söyle olaylarina girdigin zaman zaten senin istekli oldugun anlasiliyo karsi taraftan badtan 1 0 yenik basladin uzgunum ...bundan sonrasina bak doğal ol en iyisi bu sunu mu yapayim bunu mu soyleyim deyip kasarsan sıkıntı bol șans mutluluklar
Soguk his alinca sormustum mecburen.Napalim.O his cok kotu

Sanki cok istenmiyormus hissi motivemi ozguvenimi dusuruyor.
Buluşmasan?
Ona mecburmuşsun gibi algılanıyor.
Böyle değerini düşürürsün.
İlla buluşacaksan da son buluşmaymış gibi düşün ve arada öffle sıkıldığını düşünsün. Ciddiyim.

Ikinci yuzyuze gelme.

Ben de arada sicak arada mesafeli duruyorum.Hayaller kurmamaya calisiyorum.Son konularim bunla ilgili

Lutfen beni motive edin kizlar.Sanki cok istenmiyormus hissi motivemi ozguvenimi dusuruyor.Bu aksam yine o hissi aldim.

Yarin cok guzel olabilirim.Yasimi hic gostermem.Guzelligim fena degil.O da yasitim.Birbirimize yakisiyoruz.O da benden onde degil sonucta.Sadece birkac kg fazlam var o da cok sıkıntı degil.Ama motivasyonum yok.

Baska nasil davranayim bu soguk adama.Onun gibi soguk mu?Ozaman yavas ilerler.Yada bam bam daha mi iyi olur?
Keske sevse ya beni..
Görüşmemelisin. Direk kapıyı göster.

Ikinci yuzyuze gelme.

Keske sevse ya beni..
Onun sevgisine muhtaç olmadığınıza göre sizin tabirinizle buz gibi soğuk bu adamla ilk buluşmadan sonrası gereksizmiş. Bazen kimi insanlar sebepsizce çekiyor kendine bir şeyler ısıtıyor onlara karşı ama ciddi bir şey olmayacağı belli zaten. Bu hislere kapılıp gitmeyin

Adam ezecek illa demişsinde neden öyle dedin onu tam olarak anlayamadım ama evet doğru buluşma işinde sen istiyormussun gibi olmuş. Iptal et buluşmayı. Ara oralara kadar gelemem de. Bugün buluşmak canım istemiyo de.

Kizlar msj yazmis eski is arkadasi vefat etmis yakin bir ile gitmis.Yarin bulussak demis yarin tum 24 nobetim var dedim.Bugun yetisebilirsen aksam ustu de bulusabiliriz dedim.
Ay siz bulusma derken kendi erteliyor.Kanser edecek bu adam beni.Ama cenazeye gitmis dogruysa cok da birsey diyemiyorum iste.

Daha bulusmada bile eglenip hos vakit geciremiyosaniz kacin zaten birbirinizden bir omur nasil gecer. Ayrica gardini dusurme gorusmek istemiyosan soyle ne demek o senle bulusmak icin aramali.

Ben olsam buluşmayı bi ertelerim işim çıktı yada rahatsızım falan derim.
Sonra bakarım tepkisi ne olacak. Israr edecek mi? yada beni merak edecek mi?tekrar buluşma ayarlamaya çalışacak mı? Sonuca göre hareket edin bence
Ben hic boyle agir islere gelemem olacsksa olsun olmayacaksa olmasin .Ne bilim.

Daha bulusmada bile eglenip hos vakit geciremiyosaniz kacin zaten birbirinizden bir omur nasil gecer. Ayrica gardini dusurme gorusmek istemiyosan soyle ne demek o senle bulusmak icin aramali.
Yok yuzyuze iyiydi.

Bence son anda lakayıt bir şekilde, işim çıktı gelemiyorum de. Bu adam bu şekilde seni ömür billah ciddiye almaz. :duduk:

Kizlar msj yazmis eski is arkadasi vefat etmis yakin bir ile gitmis.Yarin bulussak demis yarin tum 24 nobetim var dedim.Bugun yetisebilirsen aksam ustu de bulusabiliriz dedim.
Ay siz bulusma derken kendi erteliyor.Kanser edecek bu adam beni.Ama cenazeye gitmis dogruysa cok da birsey diyemiyorum iste.
Sen diyecekken adam diyiverdi gördün mü?
Bence yetişebilirsem akşamüstü görüşebiliriz demeseydin. Bugün erteleyen kendisi. O plan yapsaydı. En azından görüşmek istiyor mu istemiyor mu ne kadar hevesli görmüş olurdun.

diyelim ki doğru söylüyor, yarın nöbeti var. siz de yarını kabul etmediniz, peki bugün yetişebilirsen diye neden tekrar seçenek sunuyorsunuz. çareleri o düşünsün, siz yarını reddedince o zaten tüh bugün yetişmeye çalışmalıyım öyleyse diye düşünmeli.
bir kadını görmek isteyen adam her çareyi bulur.

Detay sorsaydın emin olsaydın adını öğrenseydin doğru mu diye

Adam kendisi istememiş. Cenaze ne kadar sürüyor ki?? En geç 3’te biter. Mevlide kalıcak herhalde... bence bugün yetişebilirsen diyerek biraz da buluşmaya meraklı gibi gösterdin kendini. Bence akşamüstü mesaj atarsa cvbın soğuk olsun. Ve işim çıktı falan uydur. Yüzyüze iyiyse neden uzaktayken buz gibi????

Back
X