• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buz gibi soguk bu adamla ikinci bulusma

Kizlar duramadim.Dun konustum .Dikkat ederim dedi.Yasadigi travmalardan bahsetti.Ben de yasadim dedim.Sonra en son dediki "yanlis anlama beni benim duygular olmus durumda,sana alismaya isinmaya calisiyorum.Nekadar becerebiliyorum bilmiyorum.Seni uzmek de istemiyorum."Bak bak.
Ben de birsuru sey yazdim."Uzak durarak alisamazsin.Boyle diyorsan isinamayacaksin bence.Seni yaniltanlara verdigin sansi bana vermedin.Verseydin guzel geri donusler alacaktin.vs
Sabah gordu gece bakmadi.Gorunce de birsey yazmadi.
Biter burda gibi. Ama uzgunum..

Bahse girerim biraz cinsellige kaysan adam pesinden ayrilmaz.

1- adamin tarzi bel alti
2- hoslandigi baska biri var
3- adam seninle ciddi ilgilenmiyor .

Birak artik sunu numarasini sil engelle.

:KK47::KK47::KK47: bu sekilde hareket ediyorsun. Kimseyi taktigin yok . Adama sans ver diye yalvarmissin resmen.
4s kurali islemis yine!
Seven s...... s.... sevilir
Laf birsekilde onun tarafindan oraya geldi yoksa oyle konusmaya niyetim yoktu sismaniyecim.

Bahse girerim biraz cinsellige kaysan adam pesinden ayrilmaz.

1- adamin tarzi bel alti
2- hoslandigi baska biri var
3- adam seninle ciddi ilgilenmiyor .

Birak artik sunu numarasini sil engelle.
Ama evlilikten o bahsetti luckycim.Cinselligin c si yok dilinde.Ciddi birini istiyor.O konulari hallediyordur belki de.Yoksa ben arkadas gibi cevaplar veriyordum kendisi yazarken.Kendi soktu aklima.Ciddi dusunuyor da kararaiz gibi geldi bana.Sonra bugun yazdi .Gecmisin acisini senden cikarmayi dusunmedim.Onume bakmasam senle iletsime gecmezdim dedi.

Ben de duruldum suan.Umarim bir daha bu duruma dusmem.Asla bu konulardan bahsetmem .Dersimi aldim.Cevapsiz kalmaktansa yazmam daha iyi.
Bu adam benim icin tehlikeli sular.Olan dengemi de bozmak istemiyorum.

Ama evlilikten o bahsetti luckycim.Cinselligin c si yok dilinde.Ciddi birini istiyor.O konulari hallediyordur belki de.Yoksa ben arkadas gibi cevaplar veriyordum kendisi yazarken.Kendi soktu aklima.Ciddi dusunuyor da kararaiz gibi geldi bana.Sonra bugun yazdi .Gecmisin acisini senden cikarmayi dusunmedim.Onume bakmasam senle iletsime gecmezdim dedi.

Ben de duruldum suan.Umarim bir daha bu duruma dusmem.Asla bu konulardan bahsetmem .Dersimi aldim.Cevapsiz kalmaktansa yazmam daha iyi.

o aklına soktu diye bu durumun esiri olmak zorunda değilsin. soktu ama devamını getirmedi sonuçta. oraya takılı kalma bence. önüne bak. hatta hayatına bak. seninle olmak isteyen senin peşinden zaten gelir

Sen benim dengemi bozdun tulip. :KK70:

Erkekler hem cok duz, hem de duz konusmazlar. O bunu dedi ama davranislari baska buna ne diyeceksin.

Karşınızda soğuk duran bir insana karşı nasıl durmanız gerektiğini ayarlamaya çalışıyorsunuz.
"Acaba ben ondan elektrik alacak mıyım? Acaba ben mutlu olacak mıyım onunla?" gibi esas soruları es geçip; çok tanımadığınız o insana yaranmaya çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Bu şekilde başlayan ilişki muhtemelen bu şekilde devam edecek. Değer mi?

Seni çok iyi anlıyorum, ama bazı gerçekleri benim de görmek istemediğim gibi sen de görmek istemiyorsun. Boşluktan seninle ilgileniyor, herkeste vardır aslında bu. Evet ciddi düşünmüyor, benim görüştüğüm kişi de beni sığınılacak son liman olarak görüyordu, ben bunu çok geç anladım ama. Kendisine karşı hiç bir duygum yoktu, ne zaman ki benden uzak davranmaya başladı beni çekti kendisine. Artık ben de kendimi çektim. Bırakalım bu şeref yoksunu ıssız adam tripli erkekleri. Umarım karşımıza olgun birileri çıkar. Kararsız ve depresif erkeklerden sıkıldım artık, erkeğin kezbanı çekilmiyor.

Seçenekleri cok adamların. Dolayisiyla kendilerini hint kumaşı gibi goruyorlar. Erkekler kendilerinden 20 yas kucuk genc kiz bakabiliyorlar ve toplum normal karsiliyor. Oysaki kadin 5 yas buyuk oldu mu rererooo, ayyy duydun mu komsu bizim ayse kendinden kucuk biriyle evlenmis,ay duydun mu evlenmeden birlikte olmuslar... Bazi genc kizlarda da seçicilik yok. Varsa yoksa evlenmek. Keske kadinlarimiz da secici olsa da erkekler bu kadar havalanmasa.

Sen benim dengemi bozdun tulip. :KK70:

Erkekler hem cok duz, hem de duz konusmazlar. O bunu dedi ama davranislari baska buna ne diyeceksin.
Aynen duz diye bize ogretenler utansin.Ne duzu.Ben duzum o degil yani.Kadin gibi dolambacli yemenle.

Seni çok iyi anlıyorum, ama bazı gerçekleri benim de görmek istemediğim gibi sen de görmek istemiyorsun. Boşluktan seninle ilgileniyor, herkeste vardır aslında bu. Evet ciddi düşünmüyor, benim görüştüğüm kişi de beni sığınılacak son liman olarak görüyordu, ben bunu çok geç anladım ama. Kendisine karşı hiç bir duygum yoktu, ne zaman ki benden uzak davranmaya başladı beni çekti kendisine. Artık ben de kendimi çektim. Bırakalım bu şeref yoksunu ıssız adam tripli erkekleri. Umarım karşımıza olgun birileri çıkar. Kararsız ve depresif erkeklerden sıkıldım artık, erkeğin kezbanı çekilmiyor.
Valla cekilmiyor eekegin kezbani.

Seçenekleri cok adamların. Dolayisiyla kendilerini hint kumaşı gibi goruyorlar. Erkekler kendilerinden 20 yas kucuk genc kiz bakabiliyorlar ve toplum normal karsiliyor. Oysaki kadin 5 yas buyuk oldu mu rererooo, ayyy duydun mu komsu bizim ayse kendinden kucuk biriyle evlenmis,ay duydun mu evlenmeden birlikte olmuslar... Bazi genc kizlarda da seçicilik yok. Varsa yoksa evlenmek. Keske kadinlarimiz da secici olsa da erkekler bu kadar havalanmasa.
Aynen.Katiliyorum.%100haklisin.Gencecik kizlar(hadi ben mecburum)benden bin beter.Kac yas buyuk adamla evlenmeler.Bosanmis cocuklularla evlenmeler.Ki ben guclu bir duygu gormezsem oldukca seciciyimdir.

Back
X