- 8 Ekim 2011
- 118
- 0
- 96
- Konu Sahibi deryacemil
-
GN-M602YVX Buzdolabı - LG Electronics Türkiye bu linkte lg buzdolabı var genişliği 75,5 yükseklik 177,70 ve derinlik 73,80 net hacim 463 lt
Eki Görüntüle 333914 Eki Görüntüle 333915 bunlar da arçelik buzdolabı genişliği 70, yükseklik 179cm ve derinlik 68,5 cm sizce hangisi daha iyi ben arçelikten yanayım ama mavi ışık teknolojisi var lg de napsam kiioff off yardm edin nolur bana
Bence de Lg
Arçelik yerli vs ama asla evime hiçbir ürününü sokmam.Antipatim var.Ayrıca servis bu kadar yaygın ve o adamların da ekmek yemeye ihtiyacı var.Her köye bile servisi var yani bu işten para kazanıyorlar,yani (kişisel fikrimdir) parça vs işi çıkması için bozulması gerek ki servisler çalışsın
Kesinlikle Lg almalısın, arçelikten memnun olanlar bir düşünsün,kullandıkları mutlaka eski olanladır.yeniler öyle değil bilesiniz şekerim.
bende arçelik 5845 modelini aldım.inox,620 lt,mavi ışık,antibakteriyel,buzmatik vs var.geniş olması çok güzel.hiç bişey üstüste konulmuyo.şimdilik memnunum.
ben kesinlikle lg derim..
tşk ederim kızlar ama arçelik aldım buzdolabımı evime geldi ve şuan için pişman değilim kullanınca da olmam inşallah
tşk ederim kızlar ama arçelik aldım buzdolabımı evime geldi ve şuan için pişman değilim kullanınca da olmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?