Buzdolapları ve Derin Dondurucular Buzdolabı kararsızlığı

deryacemil

evli mutlu cocuklu
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
118
0
96
GN-M602YVX Buzdolabı - LG Electronics Türkiye bu linkte lg buzdolabı var genişliği 75,5 yükseklik 177,70 ve derinlik 73,80 net hacim 463 lt

$22407_5233-NH_acik_large.webp $22407_5233-NH_kapali_large.webp bunlar da arçelik buzdolabı genişliği 70, yükseklik 179cm ve derinlik 68,5 cm sizce hangisi daha iyi ben arçelikten yanayım ama mavi ışık teknolojisi var lg de napsam kii :43: off off yardm edin nolur bana :43:

Canım aynı araştırmalardayım bende beyaz eşya konusunda ordinaryus olacağım mutlak surette:9: Arçelik yerli olduğu için servis yedek parça vb durumlarda sorun yaşamazsın ancak performansından memnun kalırmısın beklentin ne bilemiyorum mesela 2-3 kişilik bi aile için 300 lt kapasite aşağısına bakma LG içinde çok olumlu yorumlar okudum beklentiyi karşılıyor sanırım abd ninde bir numaralı markas sadece türkiye pazarında daha yeni isim yapmaya başladı sayılır birde a+ olmasına dikkat et elektrik sarfiyatı açısından ben çok araştırdım en olabilir dediğim ve kullananlardan olumlu yorumlar duyduğum siemens oldu model ve özellikleri Siemens KG57NP72NE Buzdolabı Fiyatları - Buzdolapları fiyat burda istersen bak derim farklı modelleride karşılaştırabilirsin özelliklerini daha iyi ayırt ediyorsun böyle karşılaştırmalı sitelerde ama dediğim gibi herkesin aradığı özellik performans farklı o yüzden kesin birşey diyemedem:34:

GN-M602YVX Buzdolabı - LG Electronics Türkiye bu linkte lg buzdolabı var genişliği 75,5 yükseklik 177,70 ve derinlik 73,80 net hacim 463 lt

Eki Görüntüle 333914 Eki Görüntüle 333915 bunlar da arçelik buzdolabı genişliği 70, yükseklik 179cm ve derinlik 68,5 cm sizce hangisi daha iyi ben arçelikten yanayım ama mavi ışık teknolojisi var lg de napsam kii :43: off off yardm edin nolur bana :43:

valla benim enişte arçelikte çalışıyor yurtdışında bile arçelik inanılmaz satıyormuş arçelikten vazgeçme derim

gönlüm arçelikten yana evimizde de kullanıyoruz ve memnunuz bende kendi evimde arçelik kullanmak istiyorum ama bu buzdolabı işi ne zormuş

@deryacemil; ben senin yerinde olsam lg'nin makinesini seçerdim...
nedenlerine gelince;

1. yeşil iyonlu kapı soğutma var..
2. antibakteriyel kapı contası var..
3. buzmatik kapıda monte olduğu için buzluğun kullanım alanı daha yüksek..

Bence de Lg
Arçelik yerli vs ama asla evime hiçbir ürününü sokmam.Antipatim var.Ayrıca servis bu kadar yaygın ve o adamların da ekmek yemeye ihtiyacı var.Her köye bile servisi var yani bu işten para kazanıyorlar,yani (kişisel fikrimdir) parça vs işi çıkması için bozulması gerek ki servisler çalışsın :34::34:

Açıkcası kaliteli hizmet ve cebine uygun fiyat istiyorsan bende sana lg yi tavsiye ederim. o kadar özelliklerini pek bilmiyorum ama lg nin kalitesini biliyorum :)

Bence de Lg
Arçelik yerli vs ama asla evime hiçbir ürününü sokmam.Antipatim var.Ayrıca servis bu kadar yaygın ve o adamların da ekmek yemeye ihtiyacı var.Her köye bile servisi var yani bu işten para kazanıyorlar,yani (kişisel fikrimdir) parça vs işi çıkması için bozulması gerek ki servisler çalışsın :34::34:

çok mantıklı bir yaklaşım... artık etrafta arçelik alıpta kısa sürede arızalandığını söyleyen birçok insan var...

bende arçelik 5845 modelini aldım.inox,620 lt,mavi ışık,antibakteriyel,buzmatik vs var.geniş olması çok güzel.hiç bişey üstüste konulmuyo.şimdilik memnunum.

Kesinlikle Lg almalısın, arçelikten memnun olanlar bir düşünsün,kullandıkları mutlaka eski olanladır.yeniler öyle değil bilesiniz şekerim.

Kesinlikle Lg almalısın, arçelikten memnun olanlar bir düşünsün,kullandıkları mutlaka eski olanladır.yeniler öyle değil bilesiniz şekerim.

çok doğru söylemişsin... eski arçelik sahibi olanlar memnundur.. zamanın en iyi markası idi... eskiler hala canavar gibi ama yeniler için aynı şeyi söyleyemiyor kullananlar...

bende arçelik 5845 modelini aldım.inox,620 lt,mavi ışık,antibakteriyel,buzmatik vs var.geniş olması çok güzel.hiç bişey üstüste konulmuyo.şimdilik memnunum.

bende bu dolabımdan memnun kalamadım.buzlanma yaptı.servis elektrik arızası dedi bizde iade ettik.sağolsun arçelik hiç problem çıkarmadan ürününü aldı.neyse samsung aldım hemde 1700 liraya,kampanya vardı.şimdi memnunum hem daha uygun oldu.

tşk ederim kızlar ama arçelik aldım buzdolabımı evime geldi ve şuan için pişman değilim kullanınca da olmam inşallah :34:

kızlar ben de beyaz eşya arayışındayım... LG buzdolabı önerilmiş genelde hangi modeli? (2 kişilik bir aile için )

Back
X