Buzdolabi kokusu nasil giderilir ?

javiera

kukum var, kadinim.
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.315
1.453
108
kizlar selam,
bu ise canim cok sikiliyor. Buzdolabimda koku var.
ille agzi acik olmasina gerek yok, agzi kapali bile olsa, kahvaltiliklara, bakliyat tarzi seylere, hatta surahideki suya, herseye dolap kokusu siniyor.
boyle olunca tuketemiyoruz, cok tiksiniyorum o kokudan.
teyzemin eskii bir buzdolabi var, hic birsey kokmaz, agzi acik bile biraksa urunlerini.
benim son teknoloji buzdolabim var, ama bu koku neyin nesi, nasil giderilir, bilen varsa soylesin lutfen :(

bu konuda uyguladığım bir yöntem var. bir geniş kase veya bardağa süt doldurup ağzı açık bir şekilde dolabın orta katına koyuyorum.haftada bir defa mutlaka buzdolabımı kontrol eder herşeyi duzenlerim. o gun mutlaka o sutu de yenisiyle değişirim. dolaptaki butun yiyecek veya kötü kokularını sadece o ağzı açık olan süt alıyor. yapmadığım dönmelerde suyun bile koktuğunu kahvaltılıkların kokusunun birbirine karıştığını görmeliydiniz. bu yöntemi internetten okumuştum. yaptım ve geçti.

kizlar selam,
bu ise canim cok sikiliyor. Buzdolabimda koku var.
ille agzi acik olmasina gerek yok, agzi kapali bile olsa, kahvaltiliklara, bakliyat tarzi seylere, hatta surahideki suya, herseye dolap kokusu siniyor.
boyle olunca tuketemiyoruz, cok tiksiniyorum o kokudan.
teyzemin eskii bir buzdolabi var, hic birsey kokmaz, agzi acik bile biraksa urunlerini.
benim son teknoloji buzdolabim var, ama bu koku neyin nesi, nasil giderilir, bilen varsa soylesin lutfen :KK43:

Bizimde öyleydi komple indirdik dolabı sildik geçti ama karbonatlı su falan iyi geliyormuş

Back
X