buzdolabı kokusu

ayyuzlm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1
0
1
Ankara
Yıllardır kullandığım bosch markalı bir buzdolabım var bu zamana kadar hiç sorun çıakrmadı geçen hafta memeleketten geldik elektrikler kesilmiş ve buzdolabı bozulmuş içindeki her şey bozulmuş ve kokmuş hemen birkaç servis aradık bize buzdolabının içinde koku oluştuysa artık o koku kalır düzelmez dediler. Bir koku için buzdolabı alacak halim yoktu yılmadım birkaç servis daha aradım ama sonuç hüsran herkez aynı şeyi söyledi sonra internette gezinirken bir web sitesinde bu konu ile ilgili bir yazı okudum ve bir ihtimal diye servisi aradım başımdan geçenleri anlattım telefona bakan arkadaş gülmeye başladı neden güldüğünü sordum abi bizde olmaz diye bir şey olmaz dedi ver adresini gelip halledelim dediler verdik adresi geldiler dolabın iç panelini açıp temizlediler birkaç yere türk kahvesi döktüler birde suluk kabı varmış orayada kahve döktüler sonra bu iş bu kadar dediler. Ben tabi ne kadar isteyeceklerini merak ederken arkadaş hemen fiyatı söyledi, abi işçilk dahil 50 tl ver yeter dediler. Verdim helal hoş olsun gayet güzel oldu , beni sevindiren ise dolabının olması değil halen işinin ehli olan kişlerin olması oldu. Bu arkadaşlar anadolu yakasında hizmet veriyor internet adresleri ise

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de buzdolabı kokusu için ağzı açık bir kaba (kase-cay tabagı vs ) karbonat koyup oyle bırakmak... Karbonat kokuları çekiyormuş :) Öyle duydum :)

Bu yöntemleride uygulayabilirsiniz;

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…