arkadaşım maalesef çözümü yok demek istediğini anladım ben senin bu öyle açık yemekten dolayı olan bir koku değil benimde çeyiz buzdolabım arçelikti 6-7 aylık evliyken koku yapmaya başladı neler denedim neler ama yok bir türlü geçmiyor yumurta yiyemez oldum sanki içine işliyor buz yapamaz olduk buzlukta çünkü tadları değiştiriyor içine attıpın suyun kolanın dolaptan meyve alıp yemek bile istemedim servis çağırdım dediler karbonatlı su ile sil dedim kaçıncı silişim aylık dolap kokar mı diye aldılar başına gittiler bende şikayet ettim sonra hopp ertesi gün geri geldiler yanında takım elbiseli birilerinle sonra dediler çipi arızalı çip değiştircez değiştirdiler bi ara geçti sonra hop gene geri geldi öyle bir koku ki sanki böyle plastik kokusu gibi nebilim değişik bir koku yani eşim mutfakta dolap açıyor ben öteki odadan kokusu alıyorum yani düşün işte o kadar yani sonuç ne peki dersin yeni buzdolabı aldım oh rahatladım sana tavsiyem servisi bastır garantisi bitmeden gerekirse şikayet et üst üste düzelmezse değiştirtir dolabı
Tam olarak ne demek istediğimi anlamışsınızz demek genel bir sorun teşekkürler..Servisle uğraşmak da çok zor yaa onu bekle derdini anlat başka bir çaresi yok mudur sizce ??
karbonatla silmek yetmez.Karbonatı bir tabağa koyup ağzı açık tutun bir köşesinde,koku kalacağını sanmam
karbonatla silmek yetmez.Karbonatı bir tabağa koyup ağzı açık tutun bir köşesinde,koku kalacağını sanmam
Merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim. Arçelik in air fresh özelliği de olan bir buzdolabını kullanıyorum ama buzdolabının kokusunu ortadan bir türlü kaldıramadım. Duyduğum birçok yöntemi denedim karbonatla silmek, vanilyayla silmek, limon koymak, süt koymak, mangal kömürü koymak, buzdolabı koku giderici koymak ama olmuyorrrr olmuyorrr ağzı açık hiç birşey koymamama rağmen yine de açınca ağır bir koku geliyor... ( kokulara karşı çok hassasım maleseff ) bunun hakkında kesin bir çözüm bilen var mıııı:44::44::44::44::44:
benimki beko ve benimkide kokuyor ama ben ağzı açık süt koyunca çözüm oluyor.
benim eşim de çok hassas bir buruna sahip kahvaltı icin hazırladıgım bir cok şeyı buna buzdolabı kokusu sinmiş diyip eliyor.. Ben bu konuda sıkıntı cekmiyorum ama eşim icin çare aramaya başladım saydıklarınız dahilinde bir çok şey not aldım ve ilk çayla başladım koku gidermeye sabah kahvaltıdan artan çay posasını bi kaseye koyup ağzı acık bir şekilde bekletiyorum arada içtiğımız yeni çay posasıyla degıstiriyorum esım denemeden 1 hafta sonra kokudan eser kalmadıgını soyledi bir deneyin derim..
Merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim. Arçelik in air fresh özelliği de olan bir buzdolabını kullanıyorum ama buzdolabının kokusunu ortadan bir türlü kaldıramadım. Duyduğum birçok yöntemi denedim karbonatla silmek, vanilyayla silmek, limon koymak, süt koymak, mangal kömürü koymak, buzdolabı koku giderici koymak ama olmuyorrrr olmuyorrr ağzı açık hiç birşey koymamama rağmen yine de açınca ağır bir koku geliyor... ( kokulara karşı çok hassasım maleseff ) bunun hakkında kesin bir çözüm bilen var mıııı:44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?