Buzdolapları ve Derin Dondurucular buzdolabı konusunda yardım...

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.863
10.314
773
Merhaba sevgili Kka hatunları ;)

Buzdolabı mı değiştirmeye karar verdim.
Bosh Samsung ve Beko arasında kaldık.
Gri inox olacak.

Samsung gri buzluğu üstte peşin fiyatı 2100
BOSH GRİ BUZLUĞU üstte 2600
Bosh gri buzluğu altta 3200 bu A++

Beko gri buzluğu üstte 2300
Beko gri buzluğu altta 3000 bu A ++
Bunlar Nakit fiyatları.
Marka konusunda çok kararsız kaldık.
Birde buzluk altta mı iyi üstte mi?
Birde A++ ile A+ tek artı arasında elektrik tüketimi nde çok fazla fark ediyor mu?
Gri buzdolabında n memnun musunuz?
Teşekkürler şimdiden...
Not. BULAŞIK MAKİNEM VE ankastre m gri o yüzden gri istiyorum.

Benim buzdolabim arcelik cok memnunum
Buzluk bence üstte daha iyi
Altta olursa en sık kullanacağımız raflar üstte kalıyor ben tercih etmedim acıkcası
Ben cok memnunum dolabimdan
Gri olmasından da memnunum
Evet a+++ fark ediyor tüketimde

Bosch buzluğu altta olanı tercih et bence. Daha rahat oluyor yerleştirmek. Dondurucu hacmi de geniş olmalı ve çekmeceli

Çekmece işini hiç sevmiyorum üstte olanı tercih ederdim beko benimkide memnunum yanlız almışken ici derin ve dondurucusu az daha geniş olanını al benim dolabım küçük değil ama derinliği az o yuzden zor sığıyorum

Bence buzluk ustte olmali sonucta hergun kullandigin raflara zar zor ulasacaksan ne manasi var ki..

Annemin bozdolabi buzlugu altta olanlardan, benimki ustte (ikimizin de bosch) bana onunki kullanisli gelmiyor.ic hacimleri ayni oldugu halde dolap kismi cok daha az sey aliyor sanki.
Onun disinda bosh gayet iyi sorunsuz.

Merhaba sevgili Kka hatunları :KK66:

Buzdolabı mı değiştirmeye karar verdim.
Bosh Samsung ve Beko arasında kaldık.
Gri inox olacak.

Samsung gri buzluğu üstte peşin fiyatı 2100
BOSH GRİ BUZLUĞU üstte 2600
Bosh gri buzluğu altta 3200 bu A++

Beko gri buzluğu üstte 2300
Beko gri buzluğu altta 3000 bu A ++
Bunlar Nakit fiyatları.
Marka konusunda çok kararsız kaldık.
Birde buzluk altta mı iyi üstte mi?
Birde A++ ile A+ tek artı arasında elektrik tüketimi nde çok fazla fark ediyor mu?
Gri buzdolabında n memnun musunuz?
Teşekkürler şimdiden...
Not. BULAŞIK MAKİNEM VE ankastre m gri o yüzden gri istiyorum.
Model icin birsey diyemem ama imkaniniz varsa boshtan sasmayin derim firinimiz 12 yil olacak daha bir kere tamir yuzu gormedi

Ben buzluğu altta olanları daha çok seviyorum.
Soğuk malzemeler arasında bişeyleri bulmak daha kolay oluyor.
Eğer boyunuz 1.50 ve altında değilse üst raflara ulaşmakta çok sıkıntı olmaz.
Zaten raflar portatif oluyor artık yerlerini değiştirip ayarlayabilirsin mesafeleri.
Aynı şekilde sebzelikte tam el altında çok kullanışlı oluyor bence.
Eğil kalk yapmaya gerek kalmıyor.
Gri inoxtanda memnunum.

Buzdolabım gri, Samsung'un buzluk üstte A+ olan bir modelini aldım, yanları mobilyamsı gri kaplama o yüzden leke tutmuyor, temizlemesi kolay, ön kapakları da siliyorum mis gibi oluyor, A++ ile arasında çok bir tüketim farkı olacağını zannetmiyorum, yıllık tüketim bazında elektrik faturasına toplamda A+'da 120 liralık bir yük getiriyorsa, A++ 90 liralık bir yük getirir.

Birçok özellik A++ ile aynı zaten, en azından benim aldığım modelde beklentilerimi karşılıyor, soğutması, alt ve üst bölümlerin ayrı ayrı soğutma ayarı vb memnunum.

Arcelik tan Şaşma bence benim ilk dolabim beko şimdiki lg ama su anki aklım olsa beko yada arcelik alırdım lg servis kalitesi çok kötü samsung da öyle dolap bozulur neyaparim diye kara kara düşünüyorum

Back
X