Buzdolabı no frost Acil

neverland8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
3
0
36
Ankara
Merhaba arkadaslar, malum ceyiz hazirliklari
oncelikle kullanan ve tecrube sahibi olan kisilerden yardim bekliyorum

Beyaz esyalarimi bosch tan almayi dusunuyordum fakat internette arastirinca bosch no frost buz dolaplari hakkinda olumsuz yorumlar oldukca fazla.

Buz kirma sesi konusunda kullanan arkadaslardan yorum alabilirmiyim ne kadar sureyle buz kirma sesi oluyor cok mu rahatsiz edici

ve varsa

no frost inox dis yuzey buz dolabi buz kirma sesi yasanmayan tavsiyeleri ,ozellikle kullanici yorumlari alabilirmiyim

tesekkur ederim.

Buzdolabında sharp'ı öneririm, fazla bilinmez ama iyi bir japon markasıdır. Yıllarca sorunsuz kullandım. Alışveriş sitelerinde yorumları oku bence. Ayrıca fiyat olarak da iyi.

çevremizde kullananlar bosch tan memnunlar cnm iyice bi arastırmak gerekıyor bizde önümüzdeki ay alıyoruz beyaz eşyalarımızı inşallah bende hepsini boschtan sectim bende bosch un no-frost inox dış yüzeyli buzdolabını aldırıyorum inşallah memnun kalırım belkide o ses cıkarıyor diye yorum yazan kişinin şansına öyle denk gelmiştir sonucta beyaz eşya şans işi

benimde evimde bosch'un inox parmak izi belli etmeyen bi modeli var. ben çok memnunum. ama gerçekten öyle bir buz kırma sesi var. servis buzdolabının kurulumunu yaparken bizi uyarmıştı zaten bu buzdolapları takur tukur sesler çıkarır, bozulduğunu düşünüp panik yapmayın bunlar böyle çalışıyor diye söylemişti. ama insan yinede bazen o sesi gece falan duyunca korkuyo, evde hırsız varmış gibi :))

Buzdolabında sharp'ı öneririm, fazla bilinmez ama iyi bir japon markasıdır. Yıllarca sorunsuz kullandım. Alışveriş sitelerinde yorumları oku bence. Ayrıca fiyat olarak da iyi.

sharp evet cok cok iyi bir marka ama tvlerde. beyaz esyada cok fazla bir tecrübesi yok diye biliyorum.
lg nin P287PGN modeline bakmanı tavsiye ederim. şimdi evlensem kesinlikle bunu tercih ederim. cok güzel hem tasarımı hemde fiyatı. mutfak şık olmalı bence mümkün olduğu kadar

2011 yılında yaklaşık 1350 $ vererek enb52810x modelinde olan Electrolux buzdolabı aldım. paslanmaz celik olarak tanıtılan buzdolabının kapaklarında paslanma mevcut. Ayrıca buzdolabı yeterince donduramadığı için 24 saat boyunca gece gündüz demeden alarm veriyor ve üzerindeki dijital ekrana basmadan alarm susmuyor. 3.5 yıldır geceleri uykudan en az 2- 3 defa uyanıp, mutfağa gidip alarmı susturmak gerekiyor.Maalesef, 4 yıldır almış olduğum buzdolabı ile ilgili aynı sorunlar devam etmektedir, sürekli geçici çözümler bulunmuştur ve aynı firma yetkilileri (Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir.) ifadesini kullanmaktadır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…