buzdolabındaki rahatsız edici kokular için çare....

meltem_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
142
1
96
Ankara
selam kızlarr.....

ben buzdolabındaki o kokudan aşırı rahatsız olan takıntı haline getirmiş biri olarak denediğim bi çözümü yazcam inş sizde memnun kalırsınız....

buzdolabını karbontlı suyla temizliyoruzz.sonraa bir kabın içine süt koyup buzdolabındaa ölee bekletiyoruzz...
sürekli var benm buzdolabımdaa ağzı açık bişekilde bekleyenopuyorumnanaktan,:sm_cool:

bazen senin yazdığın gibi süt,bazende 1pk vanilya koyuyorum(açıpta) bir çay tabağının içine

annemde karbonatlı suyla temzliyo buzdolabını. mutfak dolaplarınıda öyle temizler hep.deterjan zararlıymış bide annem titizlik hastası her allahın günü siliyo karbonatla.

bizde minik kutu vardı üstü delikli içinde tas gibi seyler vardı
oda kokusunu alıyordu ama adını hatırlayamadım

buzdolabını ilk aldığımızda bende takıntı haline getirmiştim bir koku vardı herşeyede siniyordu marketten koku giderici aldım hiçbir işe yaramadı internette araştırdım karbonatlı sirkeli suyla sildim sonra bi daha sildim cifledim fisfisfis bir rafa süt koydum bir rafa kahve bir rafada vanilya :sm_confused: yani anlayacağınız herşeyi denedim sonuç mu evet çok şükür şu an koku yok kalmadı ama hangisi işe yaradı bilemiyorum artık a.s

Back
X