buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amaaaan Godiva için mi bu kadar tantana? Duyan da sanacak yenebilir altın yapraklarından yapılma bir çikolataydı. Adamın canı çekmiş yemiş ben olsam helali hoş olsun der paketi komple hediye ederim yemin ederim ki. Ne kadar ayıp.
Yenebilir altın olsa konu sahibi kayınbabanın midesinde siyanürle altın arardı 🤣

Hayır da şu sıcak havalarda adam susadı belki dili damağına yapıştı.
Ne yapacaktı?
Aman ben salondan alayım anahtari gideyim mi diyecekti ?
Pek gereksiz bi nezaket olurdu doğrusu!
Siz kardeşinizin annenizin babanızın evinde öyle yaparsınız çok kibarsınız ya !
Evladının evi orası açmış dolabı belki bi bardak su içmiş iki tane de çikolata atmış ağzına aman ne büyük kabahat işlemiş!
Gerçekten sizi haksız buldum ve ayıpladım.

Buzdolabını açmışsa açmış yemişse yemiş, eşinizin babası değil mi? Anahtarı verecek kadar güvenmişsiniz, adamdan iş istiyorsunuz, ama ne çikolata yemiş. Bunun lafını etmeniz ne kadar ayıp.

Kayinpederiniz su içmiş ya suyun markası erikli miydi saka su muydu merak ettik onu da. :KK45:
Renksiz cam şişede olanlardan. Özel gün suyu.

Kayınbabanın oğluna telefonda dolaptan çikolata yediğini sölemesi çok şeker değil mi 🥰
Bakış açısı ne kadar önemli. Konuyu okuyunca ben de öyle düşündüm ne şeker dedim çocuk gibi kusurunu söylüyor. Ama meğer ne büyük suç işlemiş...

Ne günlere kaldık yahu... İleride gelinlerim evlerinde yiyip içtiklerime karışacaklar mı acep =( oğlunun da evi ya hani adamcağız haber bile vermiş oğluna daha ne yapsaydı ki???

arkadaşlar evet sıcak havada su içmek isteyeceği hiç aklıma gelmemişti. sizlere bu hatırlatma için teşekkür ederim.
sanırım yatak odası gezmemesi mutfağa da su vs için girmiş olması benim düşündüğüm kadar büyük sorun değil. herkese teşekkürler. sevgili Mune Mune kapatabiliriz.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır Hoppa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X