Bylock nedir

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.708
63
Az once şafak baskını yapıldı evimiz arandı hiç bişey yok çıkmadı eşimi bylock kullanmissin dediler ve alıp götürdüler kafayı yicem öyle bişey kullanmadım diyor ve gerçekten kullanmadida bu süreç nasıl ilerler benden kıyafet çantası yapmam istendi herhalde baya bi kalıcak çok kötüyüm başınıza geldimi böyle bişey bilgisi olan var mı nedir bu eşim kullanmadigina emin yok bizim öyle bi fat baglantimiz süreç nasıl devam eder suçsuz olduğu ortaya ne kadar surede çıkar ne zaman birakirlar ne olur konum kapanmasin maksat siyah konuşmak değil sürecin nasıl devam edicek hiç bi fikrim yok belki başına gelenler olmuştur

canım baska sı diyelim sizin internetten indirdiyse bilemiyırlar esini almıslardır.

Eger esiniz kullanmamis ise ya onun uzerine olan bir hattan kullanilmistir ya da esinizin üzerine olan bir internetten biri indirmistir. Burada dusunmeniz gereken 2 sey var:
Esimin uzerine kac hat var kimler kullaniyor?
Bizim wifi sifremizi kim biliyor?

Eger dediginiz gibi sucu yoksa ilk cikarildigi mahkemede serbest birakilir.

Bir arkadaşımın annesi bu yuzden 6 aydır cezaevinde.

Suan zor bi surecin icindesiniz. Sucsuz dahi olsa cikartilmaz cunku ohal devam ediyor.

Allah yardımcın olsun. Hemen bir avukat tut varsa imkanın. Bugün yada yarın mahkemeye çıkarırlar. Çok zor bir süreç sizi bekliyor. Umarım düşündüğümüz gibi olmaz

Eger esiniz kullanmamis ise ya onun uzerine olan bir hattan kullanilmistir ya da esinizin üzerine olan bir internetten biri indirmistir. Burada dusunmeniz gereken 2 sey var:
Esimin uzerine kac hat var kimler kullaniyor?
Bizim wifi sifremizi kim biliyor?

Eger dediginiz gibi sucu yoksa ilk cikarildigi mahkemede serbest birakilir.

Hiç bişey dusunemiyorum beynim durdu

Suan zor bi surecin icindesiniz. Sucsuz dahi olsa cikartilmaz cunku ohal devam ediyor.

Çeşitli denetim kuralları ile bırakılıyor ama işte iddianame nasıl hazırlanacak bilmek lazım ve tabi iyi bir savunma :/

Dur kalbine indirme şimdi.
Suçsuz oldugu anlaşılırsa bırakırlar zaten.
Şuan neyden dolayi tutuklandigini bilmiyorsun tam olarak.
Kullanmadigindan eminseniz muhakkak araştırması yapılacak.
Eşinin üzerine hat var mı ?
E Devlet şifresini biliyorsan bir bak derim.
WiFi şifresi de mühim tabiki.
Ortak kullanım yapıyor muydunuz birileri ile ?

Nolur güzel şeyler söyleyin kalbim durucak

Canım bu şekilde yorum yapmam imkansız serbest bırakılanı gördüm, ev hapsi alanı gördüm, hergün imzaya giden var, yurt dışına çıkma yasağı alan var. Dediğim gibi savcı/hakim karşısına hangi iddianame ile çıkacağını bilemiyorum.
Bu bugünde olur birkaç gün gözaltında kaldıktan sonrada olur ama imkanın varsa mutlaka iyi bir ceza avukatı araştır hemen ve tut. 10 binden başlıyor rakamlar :( tabi avukat insaflıysa oda...

Back
X