K kasumichan Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 8 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kasumichan #1 Arkadaşlar gebelik testinde c olan kısmın silik çıkması ne ifade ediyor. T zaten yok ama c cok silik cıktı. Erken gebelik testi yapmıştım.
Arkadaşlar gebelik testinde c olan kısmın silik çıkması ne ifade ediyor. T zaten yok ama c cok silik cıktı. Erken gebelik testi yapmıştım.
yagmurrcan 🌈o вeвeĸ вυ eve gireceĸ👣 Kayıtlı Üye Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.684 Emoji Skoru 845 Puanlar 73 8 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kasumichan #2 kasumichan .!.: Arkadaşlar gebelik testinde c olan kısmın silik çıkması ne ifade ediyor. T zaten yok ama c cok silik cıktı. Erken gebelik testi yapmıştım. Genişletmek için tıkla... C cizgizi kontrl cizgisi'dir testin sorunlu olup olmadığını ölçer sanırim sizin c cizgisi silik çıkmış sanırım test bozukluk olabilir.
kasumichan .!.: Arkadaşlar gebelik testinde c olan kısmın silik çıkması ne ifade ediyor. T zaten yok ama c cok silik cıktı. Erken gebelik testi yapmıştım. Genişletmek için tıkla... C cizgizi kontrl cizgisi'dir testin sorunlu olup olmadığını ölçer sanırim sizin c cizgisi silik çıkmış sanırım test bozukluk olabilir.
K kasumichan Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 8 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi kasumichan #3 yagmurkardelenn .!.: C cizgizi kontrl cizgisi'dir testin sorunlu olup olmadığını ölçer sanırim sizin c cizgisi silik çıkmış sanırım test bozukluk olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım daha oncede yapmıstım ilk defa boyle gordum inş bozuktur tesekkür ederimm
yagmurkardelenn .!.: C cizgizi kontrl cizgisi'dir testin sorunlu olup olmadığını ölçer sanırim sizin c cizgisi silik çıkmış sanırım test bozukluk olabilir. Genişletmek için tıkla... Anladım daha oncede yapmıstım ilk defa boyle gordum inş bozuktur tesekkür ederimm