Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben 2 aydır kullanıyorum şuan adeti bekliyorumC life kullanmayı düşünüyorum kullanan varmı?
Merhaba ben 2 aydır kullanıyorum şuan adeti bekliyorum
Inşallah faydası olur haber veririm tabiki :) bal tarçın çörek otu deneyeceğim bu olmazsaSonucu yazar misiniz banada bende kullanmak istiyorum
Merhabalar hamilesiniz sanırım clife ile herhangi problem varmiydi kac ay kullandiniz bende denemek istiyorumInşallah faydası olur haber veririm tabiki :) bal tarçın çörek otu deneyeceğim bu olmazsa
Nasıl kullandınızInşallah faydası olur haber veririm tabiki :) bal tarçın çörek otu deneyeceğim bu olmazsa
Pko vardı 2. Ayımda hamile kaldım çok şükürMerhabalar hamilesiniz sanırım clife ile herhangi problem varmiydi kac ay kullandiniz bende denemek istiyorum
Adetle başlayıp sabah akşam ac karnına 15 gün yedim bıraktım 2. Ayda hamile kaldımNasıl kullandınız
Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah RabbimAdetle başlayıp sabah akşam ac karnına 15 gün yedim bıraktım 2. Ayda hamile kaldım![]()
Amin Allah razi olsun sizlerede nasip olsun inşallahSağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Amin inşallahAmin Allah razi olsun sizlerede nasip olsun inşallah