Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay doktora gittiğimde pcos teşhisi koydu. Hormon testlerimde prolaktin ve dheaso4 hormonu yüksek çıktı. Çevremde clife macunu kullanıp hamile kalanlar vardı. Ben de hem hormonları düzenlemesi amacıyla hem de hamile kalabilmek için clife başladım. Ovulasyon testlerinden aldım yumurtlamayı gördüm. Adet günüme 5 gün var şuanlık beklemedeyim. Hamileysem haberdar ederimC life kullanıp gebe kalanlar topiğiii
Kullananlar bilgi verebilirmi lütfenn gebe kalabildinizmi nasıl kullandınız
İnşallah vardır cnm benimde sol tüp tıkalı bu ay klomen kullandım ilk defa benimde adetime 5 gün allahım sana bana vee tümm isteyenleree nasip etsin inşallahhh bi aralar banada pko dediler ancak ben onu kontrol altına aldım adetlerimi düzenledim biraz dikkat ederek hormonlarım iyi oldu ama hala nasip olmadı öğrendimki tüplerim tıkalıymış meğer hayırlısı olsunn inşallah rabbim kucağımızı doldursun ne gibi belirtiler var ben bu ay çok değişik belirti içindeyim deGeçen ay doktora gittiğimde pcos teşhisi koydu. Hormon testlerimde prolaktin ve dheaso4 hormonu yüksek çıktı. Çevremde clife macunu kullanıp hamile kalanlar vardı. Ben de hem hormonları düzenlemesi amacıyla hem de hamile kalabilmek için clife başladım. Ovulasyon testlerinden aldım yumurtlamayı gördüm. Adet günüme 5 gün var şuanlık beklemedeyim. Hamileysem haberdar ederimclife macunu adetin ilk günü aç karnına günde iki kez yemeklerden önce bir çay kaşığı kullanıyorsun.(tahta kaşık kullanmalı) ovulasyon testleriyle yumurtlamayı görene kadar kullanmaya devam. Yumurtlamayı gördükten sonra 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun bir sonraki adete kadar
![]()
Ve fiyatı ne acaba kaç kutu kullanılıyorGeçen ay doktora gittiğimde pcos teşhisi koydu. Hormon testlerimde prolaktin ve dheaso4 hormonu yüksek çıktı. Çevremde clife macunu kullanıp hamile kalanlar vardı. Ben de hem hormonları düzenlemesi amacıyla hem de hamile kalabilmek için clife başladım. Ovulasyon testlerinden aldım yumurtlamayı gördüm. Adet günüme 5 gün var şuanlık beklemedeyim. Hamileysem haberdar ederimclife macunu adetin ilk günü aç karnına günde iki kez yemeklerden önce bir çay kaşığı kullanıyorsun.(tahta kaşık kullanmalı) ovulasyon testleriyle yumurtlamayı görene kadar kullanmaya devam. Yumurtlamayı gördükten sonra 2 gün daha kullanıp bırakıyorsun bir sonraki adete kadar
![]()
Fİyatı çok uygun. 1 paketi 80 TL. 3 ay kullanıyorsun gebelik oluşmazsa 1 ay ara verip tekrar 3 ay kullanıyorsun. 1 paket 1 ay gibi değil bence. Ben yeni aldım epeyce var. 2-3 ay yeter bence 1 kavonoz. 3 gün önce başladım nasip bakalım :)Ve fiyatı ne acaba kaç kutu kullanılıyor
Valla bende kullanıyorum sen böyle diyince korkkttumKizlar ben de 9. Gundeyim c life ile fakat dünden beri rahimde resmen hareket bisey hissediyorum cok garibime gitti boyle bisey olan var mi ? Ve hareket sonrasi vajina da nabiz atar gibi tik tik nabiz atıyor kotu bisey degil insallah.
Clife ile iletisime gectim yumurtalarin calismasindan kaynakli oluyor dedi.Valla bende kullanıyorum sen böyle diyince korkkttum
Dün bhcg verdim 0.2 yani negatif çıktıİnşallah vardır cnm benimde sol tüp tıkalı bu ay klomen kullandım ilk defa benimde adetime 5 gün allahım sana bana vee tümm isteyenleree nasip etsin inşallahhh bi aralar banada pko dediler ancak ben onu kontrol altına aldım adetlerimi düzenledim biraz dikkat ederek hormonlarım iyi oldu ama hala nasip olmadı öğrendimki tüplerim tıkalıymış meğer hayırlısı olsunn inşallah rabbim kucağımızı doldursun ne gibi belirtiler var ben bu ay çok değişik belirti içindeyim de
Evet canım hareketlendiriyor o yüzden oluyor bende de olmuştuKizlar ben de 9. Gundeyim c life ile fakat dünden beri rahimde resmen hareket bisey hissediyorum cok garibime gitti boyle bisey olan var mi ? Ve hareket sonrasi vajina da nabiz atar gibi tik tik nabiz atıyor kotu bisey degil insallah.
ben daha önce inofolic kullanıyordum ama yanında bir şey kullanmıyordum. 3 aydır folidays kullanıyorum. geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum işe yaramadı. yaklaşık 1 haftadır clife kullanmaya başladım, yanında folidays'e devam ediyorum. hayırlısı bakalımEvet 80 tlye aldım. Yumurtalama görene kadar kullandım kavanoz yarım şuan. Büyük ihtimal bir kavanoz iki aya yakın bi süre yetecek veya son günlere yakın bir kutu daha alıcam. İnofolic kullanan var mı aramızda? Ben clife macunla birlikte inofolic kullanıyorum? Kullanıp hamile kalan varsa yazabilirse sevinirim
Folidays’in içeriği ne canım? İnofolic günde kaç defa kullanmıştın? Folidays daha mı etkili olduğunu düşünüyorsunben daha önce inofolic kullanıyordum ama yanında bir şey kullanmıyordum. 3 aydır folidays kullanıyorum. geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum işe yaramadı. yaklaşık 1 haftadır clife kullanmaya başladım, yanında folidays'e devam ediyorum. hayırlısı bakalım
Folidays’in içeriği ne canım? İnofolic günde kaç defa kullanmıştın? Folidays daha mı etkili olduğunu düşünüyorsun