C life kullananlar buraya

Fİyatı çok uygun. 1 paketi 80 TL. 3 ay kullanıyorsun gebelik oluşmazsa 1 ay ara verip tekrar 3 ay kullanıyorsun. 1 paket 1 ay gibi değil bence. Ben yeni aldım epeyce var. 2-3 ay yeter bence 1 kavonoz. 3 gün önce başladım nasip bakalım :)
nereden aldınız siz

Ben bu ay c life kullandım. Geçen ay çatlatma iğnesi olduğu ve progesteron kullandığım için adetim tam bir hafta gecikmişti. Adetim yaklaştığı zaman kullanmayı bıraktım. Şu an normal adet tarihi üzerinden iki gün geçti. Yumurtlama takibimi tam yapamadım. Vücudumda şişlik hissediyorum adet olacağımı düşünüyorum. Bu ay gününde gelir diye düşünmüştüm ama henüz başlamadı bekliyorum. Gebelikle ilgili hiçbir belirti olmadığı için gebe olduğumu sanmıyorum. Kendimi beklenti içine sokmamak için de test yapmadım
rengl oldunuz mu?

C life ilk kullanımdan bildiriyorum kızlar, gebelik olmadı henüz bizim erkek inferlite sorunumuz var ama ben yine de kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum.

Ben c life ın faydası olduğunu düşünüyorum öncelikle ovulasyon zamanı yumurtlama günü her zamankinden daha yogun uzayan bir akıntı oldu. Bu ay boyunca cinsel istekte artış oldu ben de baya ona mı bağlı bilemiyorum.
reglim de gecikme olmadı regl kanamam bu ay kahverengi lekelenme ile başlamadı hatta hiç kahverengi gelmedi sanırım oda macunun etkisi.
Canım bebişini doğurmuşsun bile gözün aydın clife ile mi oldu yoksa :)

C life kullanıp gebe kalanlar topiğiii
Kullananlar bilgi verebilirmi lütfenn gebe kalabildinizmi nasıl kullandınız
Merhaba bende c life ile hamile kaldim 2 kutu aldim 3 ay kullanim sonucu hamile kaldim dusukle sonuclandi tekrar 3 ay duzenli kullandim şu an hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin🌸

Back
X