Gebeliğe Hazırlık C life macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

145347

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Mart 2020
91
86
3
Arkadaslar merhaba ben c life macundan aldım 3 kutu adetle birlikte baslaniyormus kaç gün kullanıp bırakmak gerekiyor bilgisi olan var mı 3 ay düzenli kullanmak gerek her ay bi kutu bitiyor mu daha önce kullananlar yardımcı olur mu lütfen

Bende daha dün başladım 1 kutu aldım sadece denemek amaçlı yumurtlama günüme 6 gün vardaha 6 gün kullanıp bırakacam kutu içerisinde açıklama var zaten canım adetle başlayıp yumurtlama dönemine kadar kullanılır yumurtlama döneminde ara verilir adet olunca tekrar başlanır yazıyor bakalım faydası olur inşallah pko var bende bide tüp tıkanıklığı sen ne için kullanacaksın özel değilse

Aynı söylediğin gibi yazıyordu da yanlış yapmak istemedim benim hormonlar biraz yüksek tsh 4.67 prolaktin 35 amh.1.84 yumurtalar olgunlaşıp çatlamıyor kendiliğinden iki kez gonal f +ovitrelle kullandım yine olmadı 2 yıldır deniyoruz bu ay macunla denemek istedim hayırlısı bakalım

Bende daha dün başladım 1 kutu aldım sadece denemek amaçlı yumurtlama günüme 6 gün vardaha 6 gün kullanıp bırakacam kutu içerisinde açıklama var zaten canım adetle başlayıp yumurtlama dönemine kadar kullanılır yumurtlama döneminde ara verilir adet olunca tekrar başlanır yazıyor bakalım faydası olur inşallah pko var bende bide tüp tıkanıklığı sen ne için kullanacaksın özel değilse
Merhaba,

Macunun etkisini gördünüz mü? Bende de nedensiz hamile kalamama sorunu var, geçen ay kullandım, bu ay yine devam ediyorum? Sizde işe yaradı mı merak ettim

Arkadaslar merhaba ben c life macundan aldım 3 kutu adetle birlikte baslaniyormus kaç gün kullanıp bırakmak gerekiyor bilgisi olan var mı 3 ay düzenli kullanmak gerek her ay bi kutu bitiyor mu daha önce kullananlar yardımcı olur mu

Back
X