- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Gereksiz06
-
Yok biri kimyasalsız bebek deterjanı diğeri de normal toz deterjanı. 2 kez sıkma yaptırdığım için mi oldu acaba diye düşündüm çünkü sonraki yıkamalarda yırtmadıEğer sorun kazanda değilse iki deterjan tepkimeye girmiş diyebilirim. Ağartıcı var mıydı deterjanın içinde?
Hiç fermuar yoktu çoğu çıtçıtlı bebek badisiydi. Sanırım 2 kez sıktırma yaptırdığım ve birkaç kez durdurup devam ettirdiğim için oldu ya sonrakilerde yırtmadı çünküİçinde fermuarlı bir ürün varsa o fermuar yırtmış olabilir mi? Biz de bir kere öyle bir sıkıntı olmuştu. Ben fermuarlarını kapatıp kıyafeti ters çevirip yıkıyorum o yüzden.
Olabilir onlar hassas parçalar çünkü. O zaman fermuarlı çamaşır filesi al, bebişin çamaşırları filede yıka. Ben tshirtler zarar görmesin diye öyle yapıyorum mesela.Yok biri kimyasalsız bebek deterjanı diğeri de normal toz deterjanı. 2 kez sıkma yaptırdığım için mi oldu acaba diye düşündüm çünkü sonraki yıkamalarda yırtmadı
Bebiş de 2 yaşına geldi fileye falan sığmaz onca çamaşır ama artık 2-3 file alırım çok teşekkür ederim mantıklıOlabilir onlar hassas parçalar çünkü. O zaman fermuarlı çamaşır filesi al, bebişin çamaşırları filede yıka. Ben tshirtler zarar görmesin diye öyle yapıyorum mesela.
Set olarak satılanlar var. Büyük olana nevresim bile sığıyorBebiş de 2 yaşına geldi fileye falan sığmaz onca çamaşır ama artık 2-3 file alırım çok teşekkür ederim mantıklı
Ben çocuğun kıyafetlerini ayrı yıkıyorum zaten doldurmuyor makinayı, hatta açık renk koyu rengi de ayırınca baya az çamaşır oluyo ama yemek lekesi çok olduğu için ilk kez bizim deterjandan eklediğim için, içim rahat etmesi çift durulama yaptım, kıyafetler de küçük ve hassas olunca yırtıldı demekki.. filelere bakıyım illaki faydası olur tabiSet olarak satılanlar var. Büyük olana nevresim bile sığıyorZaten ayrı ayrı filelenmesi daha iyi yoksa sıkış tıkış temiz yıkanmaz.
Normalde çoğunlukla 900-1000 kullanıyorum ama 2 kez üst üste gelmesi etkili oldu heralde evet1000 devir çok gelmis olabilir.
Mesela kendi elbiselwrimde 600devir kullaniyorum yoksa dikişlerde sökülme oluyor
Normalde çoğunlukla 900-1000 kullanıyorum ama 2 kez üst üste gelmesi etkili oldu heralde evet
Zaten şu anda aldığımız giysiler tamamen pamuklu bile olsa bizim çocukluğumuzdaki kalitede değil. Ben makineme güveniyorum ama giysilere güvenemediğim için file kullanıyorum işin aslı. Bir dene zaten pahalı şeyler değiller. Bakarsın memnun kalırsın.Ben çocuğun kıyafetlerini ayrı yıkıyorum zaten doldurmuyor makinayı, hatta açık renk koyu rengi de ayırınca baya az çamaşır oluyo ama yemek lekesi çok olduğu için ilk kez bizim deterjandan eklediğim için, içim rahat etmesi çift durulama yaptım, kıyafetler de küçük ve hassas olunca yırtıldı demekki.. filelere bakıyım illaki faydası olur tabi
Kışın biraz geç kurur ama yazın sorun olmaz heralde dikkat edicem bundan sonra ya aklıma gelmiyodu hiç 1000 devirin yıpratacağı. Akıl akıldan üstündür valla teşekkür ederimBebek giysilerinde 900 1000 devir civari baya hırpalıyor. Benim makineden dayak yemis gibi cikiyor cocugun giysileri. Pamuklu olduklari icin cabuk yipraniyolar. Isterseniz sizde 600 700 devir deneyin
Bakıyorum şimdi çok teşekkürler haklısın gerçektenZaten şu anda aldığımız giysiler tamamen pamuklu bile olsa bizim çocukluğumuzdaki kalitede değil. Ben makineme güveniyorum ama giysilere güvenemediğim için file kullanıyorum işin aslı. Bir dene zaten pahalı şeyler değiller. Bakarsın memnun kalırsın.
Kışın biraz geç kurur ama yazın sorun olmaz heralde dikkat edicem bundan sonra ya aklıma gelmiyodu hiç 1000 devirin yıpratacağı. Akıl akıldan üstündür valla teşekkür ederim
Evet doğru açıkçası öyle büyük markalardan da almıyorum çok kaliteli şeyler değil günlük giydikleri. Zaten sık yıkamak yıpratıyor bir de sıkma devri yüksek olunca çamaşır napsınBizde 2 gunde bir bebek giysisi yikaniyor. Pamuklu giysilerin yiprandigimi farkettim. Kışın erken saatte yıkayıp ust uste kaloriferin ustune atiyorum, aksama kadar kurumus oluyolar
Evet doğru açıkçası öyle büyük markalardan da almıyorum çok kaliteli şeyler değil günlük giydikleri. Zaten sık yıkamak yıpratıyor bir de sıkma devri yüksek olunca çamaşır napsın
Benimkilerin de çoğu e bebek evet bozuluyor o zamanlar ucuzdu şimdi daha pahalı ama kaliteli değil malesefCit citli bodyleri ben e bebekten almistim. Dokusu bozulmaya basladi açıkçası. Artik gittigi yere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?