Delyee Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2021 338 63 28 17 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #1 Hormon testi sonucu olarak yüksek çıkması problem mi hamilelik için
Ecrin Yusra Kün fe yekün 👐 Kabul olmuş Duam👐 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Eylül 2020 248 187 18 adana 18 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #2 Merhaba hangi hormonlar yüksek cikti
Delyee Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2021 338 63 28 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #3 Ecrin Yusra .!.: Merhaba hangi hormonlar yüksek cikti Genişletmek için tıkla... Ca128 regli zamanında yaptırdım yüksek çıktı bu sorun mu hilelik için
Ecrin Yusra .!.: Merhaba hangi hormonlar yüksek cikti Genişletmek için tıkla... Ca128 regli zamanında yaptırdım yüksek çıktı bu sorun mu hilelik için
Ecrin Yusra Kün fe yekün 👐 Kabul olmuş Duam👐 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Eylül 2020 248 187 18 adana 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #4 Delyee .!.: Ca128 regli zamanında yaptırdım yüksek çıktı bu sorun mu hilelik için Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum canım bilgisi olan yazar yada burdan arama yerinden aratıp konulara bakın isterseniz
Delyee .!.: Ca128 regli zamanında yaptırdım yüksek çıktı bu sorun mu hilelik için Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum canım bilgisi olan yazar yada burdan arama yerinden aratıp konulara bakın isterseniz
Delyee Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2021 338 63 28 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #5 Ecrin Yusra .!.: Onu bilmiyorum canım bilgisi olan yazar yada burdan arama yerinden aratıp konulara bakın isterseniz Genişletmek için tıkla... Arattim yada yanlış yerden mi arattım bilmiyorum daha yeniyim pek bilmiyorum ki
Ecrin Yusra .!.: Onu bilmiyorum canım bilgisi olan yazar yada burdan arama yerinden aratıp konulara bakın isterseniz Genişletmek için tıkla... Arattim yada yanlış yerden mi arattım bilmiyorum daha yeniyim pek bilmiyorum ki
Ecrin Yusra Kün fe yekün 👐 Kabul olmuş Duam👐 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Eylül 2020 248 187 18 adana 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #6 Delyee .!.: Arattim yada yanlış yerden mi arattım bilmiyorum daha yeniyim pek bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla... Ekranın sağ üst köşesinde arama butonu var daire şeklinde oraya yazarsan bulursun anladım bende ilk girdigimde yapamamıştım
Delyee .!.: Arattim yada yanlış yerden mi arattım bilmiyorum daha yeniyim pek bilmiyorum ki Genişletmek için tıkla... Ekranın sağ üst köşesinde arama butonu var daire şeklinde oraya yazarsan bulursun anladım bende ilk girdigimde yapamamıştım
Delyee Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2021 338 63 28 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #7 Ecrin Yusra .!.: Ekranın sağ üst köşesinde arama butonu var daire şeklinde oraya yazarsan bulursun anladım bende ilk girdigimde yapamamıştım Genişletmek için tıkla... Sadece benim cA128 hakkında yazdıklarım çıkıyor :))
Ecrin Yusra .!.: Ekranın sağ üst köşesinde arama butonu var daire şeklinde oraya yazarsan bulursun anladım bende ilk girdigimde yapamamıştım Genişletmek için tıkla... Sadece benim cA128 hakkında yazdıklarım çıkıyor :))
Amine Busra 🟤🟫🤎 Kayıtlı Üye 31 Aralık 2015 41.577 133.183 598 İstanbul 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #8 Delyee .!.: Hormon testi sonucu olarak yüksek çıkması problem mi hamilelik için Genişletmek için tıkla... Ca 125 olabilir mi
Delyee .!.: Hormon testi sonucu olarak yüksek çıkması problem mi hamilelik için Genişletmek için tıkla... Ca 125 olabilir mi
Delyee Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2021 338 63 28 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #9 MaviBirLiman .!.: Ca 125 olabilir mi Genişletmek için tıkla... Aynen 125 canım ya kafa gidik ne olacak off kusura bakmayın ya
MaviBirLiman .!.: Ca 125 olabilir mi Genişletmek için tıkla... Aynen 125 canım ya kafa gidik ne olacak off kusura bakmayın ya
Amine Busra 🟤🟫🤎 Kayıtlı Üye 31 Aralık 2015 41.577 133.183 598 İstanbul 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #10 Delyee .!.: Aynen 125 canım ya kafa gidik ne olacak off kusura bakmayın ya Genişletmek için tıkla... Yuksek ciktiysa doktorunuza mutlaka gosterin yumurtalikta ki bir proteine bakiliyor. Kistiniz mi vardi
Delyee .!.: Aynen 125 canım ya kafa gidik ne olacak off kusura bakmayın ya Genişletmek için tıkla... Yuksek ciktiysa doktorunuza mutlaka gosterin yumurtalikta ki bir proteine bakiliyor. Kistiniz mi vardi
Delyee Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2021 338 63 28 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #11 MaviBirLiman .!.: Yuksek ciktiysa doktorunuza mutlaka gosterin yumurtalikta ki bir proteine bakiliyor. Kistiniz mi vardi Genişletmek için tıkla... Ewetttt var 3 cm çikolata olduğundan supheleniyorlar
MaviBirLiman .!.: Yuksek ciktiysa doktorunuza mutlaka gosterin yumurtalikta ki bir proteine bakiliyor. Kistiniz mi vardi Genişletmek için tıkla... Ewetttt var 3 cm çikolata olduğundan supheleniyorlar
Amine Busra 🟤🟫🤎 Kayıtlı Üye 31 Aralık 2015 41.577 133.183 598 İstanbul 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Delyee #12 Delyee .!.: Ewetttt var 3 cm çikolata olduğundan supheleniyorlar Genişletmek için tıkla... O zaman doktorunuzla mutlaka görüşün
Delyee .!.: Ewetttt var 3 cm çikolata olduğundan supheleniyorlar Genişletmek için tıkla... O zaman doktorunuzla mutlaka görüşün