Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ca128 regli zamanında yaptırdım yüksek çıktı bu sorun mu hilelik içinMerhaba hangi hormonlar yüksek cikti
Onu bilmiyorum canım bilgisi olan yazar yada burdan arama yerinden aratıp konulara bakın istersenizCa128 regli zamanında yaptırdım yüksek çıktı bu sorun mu hilelik için
Arattim yada yanlış yerden mi arattım bilmiyorum daha yeniyim pek bilmiyorum kiOnu bilmiyorum canım bilgisi olan yazar yada burdan arama yerinden aratıp konulara bakın isterseniz
Ekranın sağ üst köşesinde arama butonu var daire şeklinde oraya yazarsan bulursun anladım bende ilk girdigimde yapamamıştımArattim yada yanlış yerden mi arattım bilmiyorum daha yeniyim pek bilmiyorum ki
Sadece benim cA128 hakkında yazdıklarım çıkıyor :))Ekranın sağ üst köşesinde arama butonu var daire şeklinde oraya yazarsan bulursun anladım bende ilk girdigimde yapamamıştım
Ca 125 olabilir miHormon testi sonucu olarak yüksek çıkması problem mi hamilelik için
Aynen 125 canım ya kafa gidik ne olacak off kusura bakmayın yaCa 125 olabilir mi
Yuksek ciktiysa doktorunuza mutlaka gosterin yumurtalikta ki bir proteine bakiliyor. Kistiniz mi vardiAynen 125 canım ya kafa gidik ne olacak off kusura bakmayın ya
Ewetttt var 3 cm çikolata olduğundan supheleniyorlarYuksek ciktiysa doktorunuza mutlaka gosterin yumurtalikta ki bir proteine bakiliyor. Kistiniz mi vardi
O zaman doktorunuzla mutlaka görüşünEwetttt var 3 cm çikolata olduğundan supheleniyorlar