Cadılar Evi II

kimyahatunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
424
9
96
Kayseri
Bi önceki başlıgımız kapandı
güzel sohbetimizi ve bilgi paylaşımımız oldugunu düşünerek yeni başlık açmak istedim sohbete başlayalım

sohbetimizde herşeyden bahsediyoruz

astral seyahat , biokinezi, astroloji,fallar ,mistik olaylar,rüyalar aklımıza takılan sorular işte bunlardan konusucaz

NOT: tartışma ortamı yaratmamak adına dini knulara girmeyelim
burda yazılanlar hakkında rencide edici yorumlar yapmayalım

ve

fal açma topigi degildir fal açmıyoruz/bakmıyoruz belirtmek istedim

senin açman daha iyi olurdu çok mu aceleci davrandım ben hoşgeldinnn

bugün ne konusalım karışık olsunşimdilik ben uzun bi msjla geliyorum :D

Önceki cadılar evi başlığı da mı kapandı:44:

Hayırlı olsun yeni başlık...

Ben rüyalardan anlayan birisi varsa şunu sormak istiyorum.Bir kaç gün önce gördüm rüyamda hala aklıma geldikçe ürperiyorum.Normalde ben aslanları çok severim,en sevdiğim canlılardır hatta.Rüyamda bir kaç gün önce annemi ve beni bir aslan parçalamaya çalışıyordu çok gerçekçiydi.Normalde rüyalarımı hep unuturum ama bunun etkisinde kaldım anlamı nedir acaba?

Önceki cadılar evi başlığı da mı kapandı:44:

Hayırlı olsun yeni başlık...

Ben rüyalardan anlayan birisi varsa şunu sormak istiyorum.Bir kaç gün önce gördüm rüyamda hala aklıma geldikçe ürperiyorum.Normalde ben aslanları çok severim,en sevdiğim canlılardır hatta.Rüyamda bir kaç gün önce annemi ve beni bir aslan parçalamaya çalışıyordu çok gerçekçiydi.Normalde rüyalarımı hep unuturum ama bunun etkisinde kaldım anlamı nedir acaba?

rüyan hayrolsun canım

rüyayı neye yorarsan o çıkarmış

rüya yorumundan anlamam ama aslanlar güçlü asil hayvanlardır annen ve baban güçlü ve asil birnden yardım görecek diye yorumlayım iyi çıksın

canım dün bahsettiğin şekilde sevdiğim kişiyle telepati kurmayı denedim
düşüncelerimi temizledim
onun 3. gözüyle benimki arasında bi bag düşündüm
resmini karşıma aldım ve ona msj verdim X Y yi ara tarzından kısa mesajlardı bunlar
gece msj falan gelmedi gündüz ev arkadası msj attı ve ondan bahsetti aslında hiç yapmaz bunu
bugün memleketine gidecegini onu özleyip özlemediğimi falan sordu bize gel dedi (gidemedim imkanım yoktu)
22 sinde gelicek gelince bi şeyler yapalım dedi
çok şaşırdım bu duruma hiç yaptıgı şey degil çünkü

canım dün bahsettiğin şekilde sevdiğim kişiyle telepati kurmayı denedim
düşüncelerimi temizledim
onun 3. gözüyle benimki arasında bi bag düşündüm
resmini karşıma aldım ve ona msj verdim X Y yi ara tarzından kısa mesajlardı bunlar
gece msj falan gelmedi gündüz ev arkadası msj attı ve ondan bahsetti aslında hiç yapmaz bunu
bugün memleketine gidecegini onu özleyip özlemediğimi falan sordu bize gel dedi (gidemedim imkanım yoktu)
22 sinde gelicek gelince bi şeyler yapalım dedi
çok şaşırdım bu duruma hiç yaptıgı şey degil çünkü

çok güzel :) canım denemeye devam ettikçe daha güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum.bir de x y yi ara diye değil de beni ara şeklinde yap mesajlarını.başka taktikler de vericem sana :)

cadılar bu gece rüya yorumundan konuşalım....
öteki topiktede sormuştum ama yanıtlanmadı...
neyse ben gene sorayım....
günüm kötü geçerse yada kötü bi olay yaşarsam ben rüyamda , beni köpekbelıklerının yemeye çalıştığını görüyorum...:18::18::18::18::18::18::18:
ama hissetiğim korku o biçim...gün içinde kötü bi şey yaşarsam uyku vakti geldiğinde yine aynı kabusu göreceğime eminim ve oluyorda...
bunu niye acaba rüyalara hükmetsemde bi daha bu kabusu görmesem....:18::18::18::18::18::18::18:

çok güzel :) canım denemeye devam ettikçe daha güzel sonuçlar alacaksın inanıyorum.bir de x y yi ara diye değil de beni ara şeklinde yap mesajlarını.başka taktikler de vericem sana :)

aa öyle mi tamam o zaman artık beni ara beni sev falan derim :D

yeni taktikleri sabırsızlıkla bekliyorum

kötü rüyaları anlatmamak, yorumlamamak weya iyiye yormak gerekir. bende de şöyle bir şey war kızlar. rüyamın çıkıp çıkmayacağını tahmin edebiliyorum.

günüm kötü geçerse yada kötü bi olay yaşarsam ben rüyamda , beni köpekbelıklerının yemeye çalıştığını görüyorum...:18::18::18::18::18::18::18:
ama hissetiğim korku o biçim...gün içinde kötü bi şey yaşarsam uyku vakti geldiğinde yine aynı kabusu göreceğime eminim ve oluyorda...
bunu niye acaba rüyalara hükmetsemde bi daha bu kabusu görmesem....:18::18::18::18::18::18::18:

canım lucid rüya var ama ben o konuyu bilmiyorum hiç denemedim o şekilde rüyalarına hükmedebiliyorsun
o bende de şu şekilde oluyor birinin kalbini krmışsam yada bi kötülük yapmışsam 3 harfliler rüyama girip beni rahatsız ediyor

rüyan hayrolsun canım

rüyayı neye yorarsan o çıkarmış

rüya yorumundan anlamam ama aslanlar güçlü asil hayvanlardır annen ve baban güçlü ve asil birnden yardım görecek diye yorumlayım iyi çıksın

Saol canım,inş hayırlı bir şeye çıkar rüyam

rüya yorumu hiç bilmediğim bir konu ama bilinçaltı hakkında konuşayım biraz.köpekbalığı senin için kötüyü korkutucu olanı temsil etmeye başlamış bilinçaltında.günün kötü geçtiğinde yine aynı rüyayı göreceğim diye kendini baştan şartlıyorsun.uyumadan önce kendine telkinde bulun güzel rüyalar göreceğim bugün diye.ya da kendini güzel bir yerde sevdiğin insanlarla hayal ederek uykuya dal

canım lucid rüya var ama ben o konuyu bilmiyorum hiç denemedim o şekilde rüyalarına hükmedebiliyorsun
o bende de şu şekilde oluyor birinin kalbini krmışsam yada bi kötülük yapmışsam 3 harfliler rüyama girip beni rahatsız ediyor

istemeden kalp kırmış olabilirim ama benim pek çevrem yoktur. rahmetli annem hastalığında hep onunla ilgilendim baktım, akrabalarımla arasıra görüşmekten başka insanlarla pek konuşmadım.belkide olabilir farkında olmadan yapmışımdır...
hareket ve sözlerime son derece dikkat edicem...

Back
X