Cadoloz kaynana

Pelin ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
176
89
98
26
Önceki konuda bahsetmiştim eşimin doğum gününü romantik bi yemekle kutlamistim bunu gören kayınpederimin ve kaynanamin tepkilerini anlatmistim size kaynanam bunun üzerine yarin beni temizlik yapmaya çağırıyor üstelik karnım burnumda agrilarim mide bulantilarimdan kendi evimin işini zor yapiyorum zaten . Ayrıca kaynanam bir de sürekli kendiyle beni kıyaslıyor ben şöyle is yaparim böyle iyiyim .Ben hastalandigim zaman sanki bilerek yapiyormusum gibi davraniyor.üstelik evimiz ayri ben hasta da olsam yemegimi temizliğimi bi sekilde yapıyorum evlendim evleneli 1 kere çağırmadım onu hamileligim boyunca da her isimi kendim yaptim . Benim onu çagırmam gerekirken onun beni çağırması cok tuhaf degil mi? eşim de gitmemi istemiyor açıkçası ama bu seferde bisey der kavga ederiz gelmedin gitmedin diye cekiniyorum .bir de Hâla sinirliyim en sonki olay yüzünden icimden gelmiyor gitmek .sizce gitmelimiyim?

Önceki konuda bahsetmiştim eşimin doğum gününü romantik bi yemekle kutlamistim bunu gören kayınpederimin ve kaynanamin tepkilerini anlatmistim size kaynanam bunun üzerine yarin beni temizlik yapmaya çağırıyor üstelik karnım burnumda agrilarim mide bulantilarimdan kendi evimin işini zor yapiyorum zaten . Ayrıca kaynanam bir de sürekli kendiyle beni kıyaslıyor ben şöyle is yaparim böyle iyiyim .Ben hastalandigim zaman sanki bilerek yapiyormusum gibi davraniyor.üstelik evimiz ayri ben hasta da olsam yemegimi temizliğimi bi sekilde yapıyorum evlendim evleneli 1 kere çağırmadım onu hamileligim boyunca da her isimi kendim yaptim . Benim onu çagırmam gerekirken onun beni çağırması cok tuhaf degil mi? eşim de gitmemi istemiyor açıkçası ama bu seferde bisey der kavga ederiz gelmedin gitmedin diye cekiniyorum .bir de Hâla sinirliyim en sonki olay yüzünden icimden gelmiyor gitmek .sizce gitmelimiyim?
Cnm diger konunuda takip ediyodum bunuda okudum sakin gitme kaynanan icin demiyorum Allah korusun bebegine bisey olursa ne olacak o zaman ??

Cnm diger konunuda takip ediyodum bunuda okudum sakin gitme kaynanan icin demiyorum Allah korusun bebegine bisey olursa ne olacak o zaman ??
Ya haklısınız da Eşimin hatrı var onu arada birakmak istemiyorum haklıyken haksiz olmak istemiyorum .en azindan gittim annen boyle boyle yapti diyebilirim

Haklıyken haksız düşme pozisyonunu siz çok yanlış anlamışsınız.
Eşimle açık acik konusup söyleyeceğim tenezzül edip bana demedi annesi getir diye esime dedi müsaitmisin işin var mi diye bile sormadi .Bende esimden haber gönderirim gelemiycekmis diye

Eşimle açık acik konusup söyleyeceğim tenezzül edip bana demedi annesi getir diye esime dedi müsaitmisin işin var mi diye bile sormadi .Bende esimden haber gönderirim gelemiycekmis diye
Eşinde sıkıntı var bence,onu çözmelisin öncelikle.
Hadi kayınvalide temizlik için eşine söyledi de eşin neden sana kadar getiriyor bu lafı.
Annesine neden engel olamıyor bu gereksiz talepler için?

Tabikide gitme. Neden cekiniyosun anlamadim. Kaynananin evinin temizligi karnindaki bebekten daha mi onemli? Bosver kafaya takmaya degmez valla burda bazi gelinlere ders vericem artik 😀😀

Gelemem,hastayım,karnım ağrıyor,işim var vs. demek çok mu zor acaba?
Hiç umursamam kayımnvalide,görümce taleplerini.
Kendini de istediği kadar övsün,etkilenmem,maşallah ne güzel der geçerim.
Eşinde sıkıntı var bence,onu çözmelisin öncelikle.
Hadi kayınvalide temizlik için eşine söyledi de eşin neden sana kadar getiriyor bu lafı.
Annesine neden engel olamıyor bu gereksiz talepler için?
Yanimda konustu telefonda

Önceki konuda bahsetmiştim eşimin doğum gününü romantik bi yemekle kutlamistim bunu gören kayınpederimin ve kaynanamin tepkilerini anlatmistim size kaynanam bunun üzerine yarin beni temizlik yapmaya çağırıyor üstelik karnım burnumda agrilarim mide bulantilarimdan kendi evimin işini zor yapiyorum zaten . Ayrıca kaynanam bir de sürekli kendiyle beni kıyaslıyor ben şöyle is yaparim böyle iyiyim .Ben hastalandigim zaman sanki bilerek yapiyormusum gibi davraniyor.üstelik evimiz ayri ben hasta da olsam yemegimi temizliğimi bi sekilde yapıyorum evlendim evleneli 1 kere çağırmadım onu hamileligim boyunca da her isimi kendim yaptim . Benim onu çagırmam gerekirken onun beni çağırması cok tuhaf degil mi? eşim de gitmemi istemiyor açıkçası ama bu seferde bisey der kavga ederiz gelmedin gitmedin diye cekiniyorum .bir de Hâla sinirliyim en sonki olay yüzünden icimden gelmiyor gitmek .sizce gitmelimiyim? Üstelik tenezzül edip bana degil eşime söyledi gelsin diye
Valla gidersen bundan sonra ne yapsalar haklılar sana . Sakın gitme açık açık de yaa bu kadar da kör davranma

Evet gitmiycem zaten mide bulantilarim var iyice ağırlaştim kendi işimi zor yapiyorum onun isini nasil yapcam akşam esime söylerim o da der
Aynn öyle yazık günah yaa 7.5 aylık hamile kaldın çağırılır mı temizliğe ilk çoçuk birde allahtan korkuları da yok eşine bnce şimdiden söyle mesaj at askım midem çok kötü gitmeyecem de sonra eşine seni arartmasonlar Haa şeye gelincede Aynn eski devirde öyleydi tüm kadınlar belki o zaman ki karınlara göre az bile iş yapıyordun anne ama devir hayat değişti bizim büyüdüğümüz kuşak alışık değil anne k bakma de ne desede tınlamama haklısın dizin devir öyle bizim devir böyle de kuşak farkı de sen sinir olacağına o sinir olsun

Aynn öyle yazık günah yaa 7.5 aylık hamile kaldın çağırılır mı temizliğe ilk çoçuk birde allahtan korkuları da yok eşine bnce şimdiden söyle mesaj at askım midem çok kötü gitmeyecem de sonra eşine seni arartmasonlar Haa şeye gelincede Aynn eski devirde öyleydi tüm kadınlar belki o zaman ki karınlara göre az bile iş yapıyordun anne ama devir hayat değişti bizim büyüdüğümüz kuşak alışık değil anne k bakma de ne desede tınlamama haklısın dizin devir öyle bizim devir böyle de kuşak farkı de sen sinir olacağına o sinir olsun
Aradim sağlık ocagina gitcem midem bulaniyor dedim o da tamam dedi zaten ama gerçekten rahatsızım 1 haftadir ev bile süpüremedim bulantilarimdan .

Aradim sağlık ocagina gitcem midem bulaniyor dedim o da tamam dedi zaten ama gerçekten rahatsızım 1 haftadir ev bile süpüremedim bulantilarimdan .
Hep var mıydı yaa Bnde 6 aylık hamileyim ara ara bulanıyor midem ama hiç kusmadım

şimdi merak ediyorum ben bu konuşma nasıl gerçekleşiyor.
kadın arayıp temizliğe gel diyor siz de bi düşüneyip deyip kapatıyor musunuz bu telefonu?

Back
X