Çağan'ım doğdu...

yyyaprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
63
1
86
Sakarya
Ayyyyyyyy.........
37. haftaya girdiğim ilk gün doğum sancılarıyla hastaneye gittim. Bebeğim ters duruyordu zaten, o yüzden hemen sezeryana aldılar.
Kaç hafta erken doğdu inanamıyorum:) Ben biliyordum zaten sabredemeyeceğini:)
5 Ağustos günü 37 haftalık 2.700 gr, 49 cm ile doğdu şükürler olsun. :emir_bebek:Sağlığımız yerinde şimdilik her şey yolunda, hamileliğimde bu siteden pek çok konuda fikir aldığım sıkıntılarımı paylaştığım herkese çok teşekkür ederim. Darısı hepinizin başına, çocuklarımızın sağlıklı doğup sağlıklı yaşaması dileğiyle...
:teytey:

Ayyyyyyyy.........
37. haftaya girdiğim ilk gün doğum sancılarıyla hastaneye gittim. Bebeğim ters duruyordu zaten, o yüzden hemen sezeryana aldılar.
Kaç hafta erken doğdu inanamıyorum:) Ben biliyordum zaten sabredemeyeceğini:)
5 Ağustos günü 37 haftalık 2.700 gr, 49 cm ile doğdu şükürler olsun. :emir_bebek:Sağlığımız yerinde şimdilik her şey yolunda, hamileliğimde bu siteden pek çok konuda fikir aldığım sıkıntılarımı paylaştığım herkese çok teşekkür ederim. Darısı hepinizin başına, çocuklarımızın sağlıklı doğup sağlıklı yaşaması dileğiyle...
:teytey:

allah analı babalı büyütsün inş darısı bize artık alalh sağ salim bizimde kucağımıza almayı nasip eder rabbiminş

gözünüzzz aydın allah analı babalı büyütsün canım vatana millete hayırlı bir evlat olsun bu arada bu çağanlar hep erken geliyor heralde benimde oğlumun adı çağan 4 aylık 36 haftalıkken dogdu güle güle büyüt bebişini canımm

Çok sevindim.Rabbim kurtarmış.Hayırlısı ile darısı bizlerin başına..
Allah bağışlasın,analı babalı büyüsün inş.

canım bugün doğan bebek haberleri çok sevindiriyo beni...çokkk güzell sağlıkla büyüt

4 Ağustos günü 36 haftalık 2.00 gr, 45 cm ile doğdu şükürler olsun. Sağlığımız yerinde şimdilik her şey yolunda, hamileliğimde bu siteden pek çok konuda fikir aldığım sıkıntılarımı paylaştığım herkese çok teşekkür ederim. Darısı hepinizin başına, çocuklarımızın sağlıklı doğup sağlıklı yaşaması dileğiyle... 10 senelik ozlemimiz bitti allahıma şükürler olsun.... 5 düşükten sonra 1 erken doğum 7 gunlük yaşamdan sonra vefat olayını yaşadık ama şükürler olsun bebişimi kucağıma aldım
şimdi ise boşanma olayını yaşıyorum ama olsun hiç birşeyin önemi yokk mücizem allahımın hediyesı hayatımda ve şu anda kucağımda allah bana ve yavruma uzun sağlıklı mutlu huzurlu bır yaşam versinn gerisi boşşş

4 Ağustos günü 36 haftalık 2.00 gr, 45 cm ile doğdu şükürler olsun. Sağlığımız yerinde şimdilik her şey yolunda, hamileliğimde bu siteden pek çok konuda fikir aldığım sıkıntılarımı paylaştığım herkese çok teşekkür ederim. Darısı hepinizin başına, çocuklarımızın sağlıklı doğup sağlıklı yaşaması dileğiyle... 10 senelik ozlemimiz bitti allahıma şükürler olsun.... 5 düşükten sonra 1 erken doğum 7 gunlük yaşamdan sonra vefat olayını yaşadık ama şükürler olsun bebişimi kucağıma aldım
şimdi ise boşanma olayını yaşıyorum ama olsun hiç birşeyin önemi yokk mücizem allahımın hediyesı hayatımda ve şu anda kucağımda allah bana ve yavruma uzun sağlıklı mutlu huzurlu bır yaşam versinn gerisi boşşş

gözünüz aydın , Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin , ama boşanma olayı çok üzücü inşallah bu konuda bu minik meleğinizin gelişiyle düzelir , herşey Allah'tan mutluluklar diliyorum....

Allah salih kul etsin inşallah .mutluluklar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X