- 21 Haziran 2015
- 58
- 24
- 3
- Konu Sahibi Pembe orkide
Kızlar ne zamandır arkadaşlarımla eşlerimizin telefona-internete olan duskunlugu konusundan yakınıyoruz. ( Öncelikle konuya girmeden önce açıklamada bulunmak istiyorum ki yanlış anlasilma olmasın. Benim ve eşimin face v.s si yok . bu konuyu evlenir evlenmez birbirimize daha fazla vakit ayirmak adina oturup konustuk ve vaktimizi aldigini , gereksiz oldugunu düşünüp kapattik. Ben zaten sosyal paylasim sitelerine karsi biriyim bu ayrı mevzu neyseee :)) kısacası eşimin tek girdiği site fanatik galatasarayli olduğu için gssozluk ve eksisozluk. Ama zirt pirt her firsatta telefonu eline alıyor bu sitelere giriyor. Evde cok nadir yapiyor genelde beraber biseyler yapıyoruz ama disarida ,alışverişte, misafirlikte hep elinde. Cok rahatsiz oluyorum bu durumdan.
Arkadaşlarımın eşleri cok daha beter malesef. Bi yandan oyun bi yandan face bi yandan mac takip eden insanlar taniyorum. Sizlerin eşleri _ sevgilileride her bulduğu firsatta telefona giriyormu. Dertleselim istedim :))
Arkadaşlarımın eşleri cok daha beter malesef. Bi yandan oyun bi yandan face bi yandan mac takip eden insanlar taniyorum. Sizlerin eşleri _ sevgilileride her bulduğu firsatta telefona giriyormu. Dertleselim istedim :))