Çağımızın baş düşmanı teknoloji mi ?

Eşiniz sevgiliniz internette ne kadar süre geçirir?

• Günde 1 saatten az

• Günde 2 saat

• Günde 4 saat

• Günde 10 saat

• Uyanık olduğu her an internette

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Pembe orkide

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
58
24
3
Kızlar ne zamandır arkadaşlarımla eşlerimizin telefona-internete olan duskunlugu konusundan yakınıyoruz. ( Öncelikle konuya girmeden önce açıklamada bulunmak istiyorum ki yanlış anlasilma olmasın. Benim ve eşimin face v.s si yok . bu konuyu evlenir evlenmez birbirimize daha fazla vakit ayirmak adina oturup konustuk ve vaktimizi aldigini , gereksiz oldugunu düşünüp kapattik. Ben zaten sosyal paylasim sitelerine karsi biriyim bu ayrı mevzu neyseee :)) kısacası eşimin tek girdiği site fanatik galatasarayli olduğu için gssozluk ve eksisozluk. Ama zirt pirt her firsatta telefonu eline alıyor bu sitelere giriyor. Evde cok nadir yapiyor genelde beraber biseyler yapıyoruz ama disarida ,alışverişte, misafirlikte hep elinde. Cok rahatsiz oluyorum bu durumdan.

Arkadaşlarımın eşleri cok daha beter malesef. Bi yandan oyun bi yandan face bi yandan mac takip eden insanlar taniyorum. Sizlerin eşleri _ sevgilileride her bulduğu firsatta telefona giriyormu. Dertleselim istedim :))

ben kadınlarda daha çok görüyorum.arkadaşlarla bir yere gidiyoruz mesela.hemen resim çekiyorlar, facebook vs. bu tarz sitelere koyuyorlar, yorum yazıyorlar. hani 40 yılda bir görüşüyoruz, iki muhabbet et, yok yani. sadece erkekler değil yani:)

Kesinlikle bu da var tabi :)) bazen bilerek foto cekinmiorm en fazla 1 tane. Ani kacirmamak yasamak lazim diyorum etrafimdakileride zorluyorm :KK12::KK49:

ben zaten kullanmamayı seçtim facebook, instagram vs. en rahatı:) bu arada sevgilim yok ankete oy kullanamadım hahaha ay yalnızlık böyle kötü bir şey işte:) çevremdeki erkek arkadaşlarım çok, onlardan yola çıkarak cevaplayayım bari

Back
X