Çağla Şıkel pişman oldu!

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Çağla Şıkel'in eşi Emre Altuğ'dan boşanırken verdiği ilk dilekçedeki "İlk günden beri uyum sağlayamadık" ifadesinden pişman olup yeni bir dilekçe verdiği ortaya çıktı...

Pişmanlık dilekçesi!

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre
Çağla Şıkel-Emre Altuğ'un boşanmasından aylar sonra ilginç bir detay ortaya çıktı. Şıkel'in mahkemeye verdiği ilk dilekçede boşanma gerekçesini "Eşimle evlendiğimiz ilk günden beri uyum sağlamayamadık" diyerek açıkladığı, sonra bundan pişman olduğu ortaya çıktı.

KIRILMASIN DİYE...

Şıkel'in, Aile Mahkemesi'ne yeniden başvuru yaparak ilk dilekçedeki bu sözleri, eşinin kırılmaması için değiştip yeni dilekçede "Son zamanlarda fikir ayrılığına düştük, uyum sorunu yaşıyoruz" diye değiştirdiği öğrenildi.

yaşı geçmiş aman evlenmedi çocuğu olmadı denilmesin diye yapılan zoraki bir evlilik demekki...

boşanmaktan değilde başından beri anlaşamadıklarının ortaya dökülmesinden pişman olmuş

halbu ki çok mutlu bir çift gibi davranıyorlardı

Bence gayet düşünceli bir hareket yapmış. Hemen herkes boşanıyor da kim böyle düşünceli davranabiliyor ki? Öfke anında söylenen bir söz olsa gerek .ben takdir ettim bu kadar ince düşünmesini.

en basından berı sorun vardıysa uyumlu degıldıysenız 2 cocuk nıye yahu
demekkı bu işin egıtımle kendını gelıstırmekle kulturle alakası yokmus sırf cocuk ıcın evlenılır mıymıs..

Iliskilerinin basinda Emre Altug ayrilmisti cennet mahallesinde Alisanla olan yakinligindandi sanirim. Cok agliyordu tvde hep goruyodum. Melek Baykal teselli ediyordu. Yani sevmeden evlendiklerine inanmiyorum. Ikiside unlu sorun bence bu.. hayatlari cok duzensiz. Kadin dogurup 40 i cikmadan isine donmustu yani.

bence o kadar büyük olay yok
boşanırken o anlık sinirle ilk günden anlaşamadık yazdırıp sonra sakinleşince değiştirmiştir

evlendikleri zamanı biraz hatırlıyorum çağla şikel emre altuğla evlenmeyi çok istemişti ne gözyaşı dökmüştü şimdi bunları söylemiş olması garip evlilige hep çok uzak olan emre altuğdu adam boşandıktan sonra bile karısıyla ilgili tek kötü söz söylemedi okadar taktir ettim çok düzgün kaliteli bir adam malum bizim ünlüler boşanınca tüm kirli çamaşırları ortaya dökmeye meraklılar
benim alamadıgım haberciler bunu nereden buldular çok enteresan boşanalı neredeyse 1 yıl olacak biri vermese bu haber olmazdı diye düşünüyorum

Basketciyle ask yasarken adama b...zz takarken pisman olmamis ama

yaaa arkadaşalr konu açmak istiyorum ama KATILIMCILAR bölümüne ne yazmam gerekiyor eski bir üyeyim ama ilk defa aktif olarak kullanıyorum bana yardım cı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…