cağnım eltim!!! yine başladı. ..

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kizlar eltimle anlasamadigimi söylemiştim. Ortada hicbir sorun yokken beni cekemedigini acikca dile getirmiş, ve bize tomarla sey saydirmistu. Aynisini kvmede yapior. Neyse bende onu takmamaya sadece düğünde bayramda görüşmeye karar verdim. Ancak durmuyor durulmuyor. Dun gece facete evlat ayrımı var gibisinden birşeyler yazmış. Bende düşündüm dedimki kafama takacagima adam gibi sorayım derdi neyse birinci agizdan anlayayim. Dedim ailenle ilgili degil belliki (kendi babasi yorum falan yazmis keza) o zaman abimin ailesiyle ilgili. Evlat ayrımı diorsan ucu bize gelior. Bizimle ilgili bir durummu var yine varsa bana söyle dedim. Oda yok sizle ilgili değil. Iste aile benle hic ilgilenmio bize hic destek olmuorlar dedi. Dedim evlat ayrımı diorsun sana olmuyorlar da bizemi oluyorlar saniyorsun. Bizede olmuyorlar olmasinlar ama. Benim boyle bi beklentim yok. Arrik evlendik kendi kendimize yetmeliyiz falan dedim. Ya iste bunlar boyle sen bilmion falan saydida saydi. Baktım benide kendine ccekmeye çalışıyor bende valla hayat boyle herkes bi sekilde sinaniyor zorlaniyor. Eger benle ilgili bir durum yoksa ki olmasin lütfen aranizdakilere karışmıyorum. Sende bence beklentilerini düşür daha mutlu olucaksin. Ve simdi sadece bebeğini düşün dedim (hamile de bu ara) belki hamilelikten duygusalsindir dedim.
Dogrumu yaptım bilmiorum ama içimde tutmak istemedim.

Tatlım sormasaydin diorsun ama açıkça bize yazıyor. Birde altinda yorumlara oyle cevaplar veriorki sanki kayinvalidemler bize dünyaları verip onları ac birakior gibi. Yani sadece bizimde kendi kendimize cabaladigimizi bilsin istiorum. Zaten dogrusu da bu. Ben bi beklenti icinde değilim kvmden. Ama benim emeklerimle sahip olduğum şeyleri sanki havadan paralarla yapmışım gini görüp gorduruyor. Hakkima giriyor dayanamadım.

Keşke hiçbir şey sormasaydınız..

Ya her daim ona pozitif davraniorum elimden geleni yapiorum. Hele simdi hamile daha özen gösteriyorum ama anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az :-D
İyi yapmışsın gayet olumlu konuşmuşsun

insanlara ılımlı yaklaşmak her zaman sizi bir adım öne geçirir.Ne kadar kötü olursa olsun,iyisini yapmışsınız

Tatlım sormasaydin diorsun ama açıkça bize yazıyor. Birde altinda yorumlara oyle cevaplar veriorki sanki kayinvalidemler bize dünyaları verip onları ac birakior gibi. Yani sadece bizimde kendi kendimize cabaladigimizi bilsin istiorum. Zaten dogrusu da bu. Ben bi beklenti icinde değilim kvmden. Ama benim emeklerimle sahip olduğum şeyleri sanki havadan paralarla yapmışım gini görüp gorduruyor. Hakkima giriyor dayanamadım.
Açıklamalarınızı paylaşımla ilişkilendirerek değil de sohbet havasında yapsaydınız belki daha etkili olurdu.
Bu şekilde yapmanız savunma yapıyor gibi düşündürebilir.
Çünkü zaten dar bakan biri.
Önyargılı sanırım.
İnanmış öyle olduğuna..
Zamanla anlar inşallah..

cok iyi yapmışın...
konuşmalarınızı silme. eşinede okut.
senin hakkında birde bana böyle söyledi. şöyle dedi diyipde kayınvalidenlerle aranıda bozmasın

Yazmasaniz da olurmuş aslında..çünkü bu fikirdeki bir insana bu laflari söylediğinizde bak ya hakkini yedim doğrusu buymus meger diye düşünmez.. Lafim.yerine ulasti ki.kendini aklamaya ugrasiyor demiştir eminim..

Ama yazdiklarinizda kotu bir şey yok..içinde kalmamis oldu ama.dediğim gibi anlamaz-anlatamazsiniz

Sanırım ben sormazdım, herşeyi üzerime almamam gerektiğini düşünüyorum. Ne kadar açıkça bir kinaye de olsa, karşı taraf içimden geldi yazdım, beğendim paylaştım da diyebilir. Bu sefer de herşeyi üzerine alınan, altında birşey arayan kişi ben gibi görünürüm.

insanlara ılımlı yaklaşmak her zaman sizi bir adım öne geçirir.Ne kadar kötü olursa olsun,iyisini yapmışsınız
Teşekkür ederim:-D
Açıklamalarınızı paylaşımla ilişkilendirerek değil de sohbet havasında yapsaydınız belki daha etkili olurdu.
Bu şekilde yapmanız savunma yapıyor gibi düşündürebilir.
Çünkü zaten dar bakan biri.
Önyargılı sanırım.
İnanmış öyle olduğuna..
Zamanla anlar inşallah..
Tatlım sohbet havasinda cok söyledim ama maalesef arrik o sohbet havalarini geçtik. Ayrica direk bana yazilmis bariz belli...
cok iyi yapmışın...
konuşmalarınızı silme. eşinede okut.
senin hakkında birde bana böyle söyledi. şöyle dedi diyipde kayınvalidenlerle aranıda bozmasın
esim zaten herseyi bilior ayrics yukarda soylediklerimden farkli bisey demedim yani ortada ara bozulcak bi konu. Bu konusmayi kvme gösterirse benim degil onun arasi xaten bozuk hepten kopar oyle diim.

Yazmasaniz da olurmuş aslında..çünkü bu fikirdeki bir insana bu laflari söylediğinizde bak ya hakkini yedim doğrusu buymus meger diye düşünmez.. Lafim.yerine ulasti ki.kendini aklamaya ugrasiyor demiştir eminim..

Ama yazdiklarinizda kotu bir şey yok..içinde kalmamis oldu ama.dediğim gibi anlamaz-anlatamazsiniz
Tatlim yorumlarda açıkça biz oldugumuz brlli oluyor. Aklama değil de benimde farkinda oldugumu bilsin yani.

Sanırım ben sormazdım, herşeyi üzerime almamam gerektiğini düşünüyorum. Ne kadar açıkça bir kinaye de olsa, karşı taraf içimden geldi yazdım, beğendim paylaştım da diyebilir. Bu sefer de herşeyi üzerine alınan, altında birşey arayan kişi ben gibi görünürüm.
Diyemez bariz belli biz oldugumuz. Hadi paylaşımı görüp paylaştı. Yorumlarida başkalarının paylasimlarindami beğendi derler adama.

CANIM ÇOOOOKKKK YANLIŞ YAPMIŞSIN..... AMACINA ULAŞTIRMIŞSIN ELTİNİ..... EVET SANA YAZDIM SİZE YAZDIM DER Mİ DÜŞÜN !! ELBETTEKİ SANA YAZDI.... BAK BENİ TAKİP EDİYOR ONA LAF VURUYORUM ÜZERİNE ALINIYOR.. İŞİ GÜCÜ BEN OLMUŞUM DİYECEK SENİN İÇİN... Bİ SÜRE SONRA KV İLE İYİ OLUR SENİN ADIN BULUTTAN NEM KAPIYORA ÇIKAR BAK BEN YAPTIM SEN YAPMA.... TAKİP ETME ACIKCA ADINI YAZMADIKCA UMURSAMA SEN KENDİ HAYATINA BAK LÜTFEN NE ACIKLAMA YAPIYOSUN YANLIŞ YAPMASSIN

Kizlar eltimle anlasamadigimi söylemiştim. Ortada hicbir sorun yokken beni cekemedigini acikca dile getirmiş, ve bize tomarla sey saydirmistu. Aynisini kvmede yapior. Neyse bende onu takmamaya sadece düğünde bayramda görüşmeye karar verdim. Ancak durmuyor durulmuyor. Dun gece facete evlat ayrımı var gibisinden birşeyler yazmış. Bende düşündüm dedimki kafama takacagima adam gibi sorayım derdi neyse birinci agizdan anlayayim. Dedim ailenle ilgili degil belliki (kendi babasi yorum falan yazmis keza) o zaman abimin ailesiyle ilgili. Evlat ayrımı diorsan ucu bize gelior. Bizimle ilgili bir durummu var yine varsa bana söyle dedim. Oda yok sizle ilgili değil. Iste aile benle hic ilgilenmio bize hic destek olmuorlar dedi. Dedim evlat ayrımı diorsun sana olmuyorlar da bizemi oluyorlar saniyorsun. Bizede olmuyorlar olmasinlar ama. Benim boyle bi beklentim yok. Arrik evlendik kendi kendimize yetmeliyiz falan dedim. Ya iste bunlar boyle sen bilmion falan saydida saydi. Baktım benide kendine ccekmeye çalışıyor bende valla hayat boyle herkes bi sekilde sinaniyor zorlaniyor. Eger benle ilgili bir durum yoksa ki olmasin lütfen aranizdakilere karışmıyorum. Sende bence beklentilerini düşür daha mutlu olucaksin. Ve simdi sadece bebeğini düşün dedim (hamile de bu ara) belki hamilelikten duygusalsindir dedim.
Ben olsam dikkate bile almazdım.O zaten amacına ulaşmış.Senin veya eşinin okumasını istemiş.Hiiiç umursamam.Bir insana en büyük tepki yoksaymaktır.Senin kendinin çabaladığını kendin bil yeter.Kimseye birşeyi ıspat etmek zorunda değilsin.Kimseye yaranmak,kimseyle iyi geçinmek zorunda değilsin.Hele ki face gibi bir herkese açık internet sitesinde ailevi göndermelerde bulunan birini kaale bile almam.

KIZI AMACINA ULAŞTIRMIŞSIN O ŞİMDİ DAHA COK UĞRASACAK SENLE... İLGİLENDİĞİNİ ÖNEMSEDİĞİNİ HATTA KISKANDIĞINI DEVAMLI TAKİP ETTİĞİNİ DÜŞÜNECEK.. BAK EŞİNLE ARANA YANSIR BENİM ÇOK AĞZIM YANDI BOŞWERRRRRRRRRRR

güzel konuşmuşsunuz ama böyle insanları görmemezlikten gelmek, anlamamış gibi yapmak daha iyi oluyor. konuşup konuşup sonunda susuyorlar.

Kizlar onu takip etmedigimi bikior. Çünkü fotoğraflarını begenmiorrum die triplenmistj bi aralar. Foto koyuyorum begen biraz falan demisti. Bende neysem o yum ben zatn kimsenin fotosuna begen yapmiorum dedim. Yani ay bak kiskanmis bana yazmis falan diyemez çünkü eskiden arkadaşım oldugundan bilior nasıl bi tavrım olduğunu. Ben ne düşünüyorsa onu söyleyen oyle icinde turup kendine dert ettiren biri deilim. Hani boyle ithamda bulundugunda onu takiptrn değil kendi huzurum icin yazdığımı bilir. Ayrica herkese açık bi yerde yazması altinda yorumlarda dahada devam etmesi benide rahatsiz etti yani ortak tanidiklarimiz var sonucta. Millete neler düşündurtcek.

düşündüm düşündüm kötü niyetli olmadığınıza karar verdim.kötü niyetli olsaydınız bu okuduklarınızı hemn KV KP ye yetiştirir yalan yanlış eklemeler yapar kıza karşı doldururdunuz.bence siz yapacağınızı ypmışsınız.bu konuşmalar hiç olmamış gibi davranın.gerisi ona kalsın

kötü niyetli görünmemişsin bence de
onun da kalbinde iyilik az da olsa varsa senin iyi niyetle yaklaştığını anlar
he baktın ters anlıyo bir daha hiç bulaşmazsın canım...

çok iyi yapmışsın...
ergen gibi laf sokmak fln yerine direk sorman çok olgun bi davranış...
bu kadar net olman çok güzel...

Herhangi bir tartismada sizin cumleleriniz kaynanaya iletilmez umarim.Aranizin iyi olmadigini belirtmissiniz eltinizle.İki kere dusunun bir bakarsiniz o iyi siz kotu olursunuz.Kotu bisey dememissiniz yanlis anlamayin sakin.Sadece laftir dolasir neler okuyoruz burda

Back
X