- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
Kizlar eltimle anlasamadigimi söylemiştim. Ortada hicbir sorun yokken beni cekemedigini acikca dile getirmiş, ve bize tomarla sey saydirmistu. Aynisini kvmede yapior. Neyse bende onu takmamaya sadece düğünde bayramda görüşmeye karar verdim. Ancak durmuyor durulmuyor. Dun gece facete evlat ayrımı var gibisinden birşeyler yazmış. Bende düşündüm dedimki kafama takacagima adam gibi sorayım derdi neyse birinci agizdan anlayayim. Dedim ailenle ilgili degil belliki (kendi babasi yorum falan yazmis keza) o zaman abimin ailesiyle ilgili. Evlat ayrımı diorsan ucu bize gelior. Bizimle ilgili bir durummu var yine varsa bana söyle dedim. Oda yok sizle ilgili değil. Iste aile benle hic ilgilenmio bize hic destek olmuorlar dedi. Dedim evlat ayrımı diorsun sana olmuyorlar da bizemi oluyorlar saniyorsun. Bizede olmuyorlar olmasinlar ama. Benim boyle bi beklentim yok. Arrik evlendik kendi kendimize yetmeliyiz falan dedim. Ya iste bunlar boyle sen bilmion falan saydida saydi. Baktım benide kendine ccekmeye çalışıyor bende valla hayat boyle herkes bi sekilde sinaniyor zorlaniyor. Eger benle ilgili bir durum yoksa ki olmasin lütfen aranizdakilere karışmıyorum. Sende bence beklentilerini düşür daha mutlu olucaksin. Ve simdi sadece bebeğini düşün dedim (hamile de bu ara) belki hamilelikten duygusalsindir dedim.
Dogrumu yaptım bilmiorum ama içimde tutmak istemedim.
Dogrumu yaptım bilmiorum ama içimde tutmak istemedim.