cağnım eltim!!! yine başladı. ..

Herhangi bir tartismada sizin cumleleriniz kaynanaya iletilmez umarim.Aranizin iyi olmadigini belirtmissiniz eltinizle.İki kere dusunun bir bakarsiniz o iyi siz kotu olursunuz.Kotu bisey dememissiniz yanlis anlamayin sakin.Sadece laftir dolasir neler okuyoruz burda

facebook mesajlarını silmesin saklasın

Kizlar onu takip etmedigimi bikior. Çünkü fotoğraflarını begenmiorrum die triplenmistj bi aralar. Foto koyuyorum begen biraz falan demisti. Bende neysem o yum ben zatn kimsenin fotosuna begen yapmiorum dedim. Yani ay bak kiskanmis bana yazmis falan diyemez çünkü eskiden arkadaşım oldugundan bilior nasıl bi tavrım olduğunu. Ben ne düşünüyorsa onu söyleyen oyle icinde turup kendine dert ettiren biri deilim. Hani boyle ithamda bulundugunda onu takiptrn değil kendi huzurum icin yazdığımı bilir. Ayrica herkese açık bi yerde yazması altinda yorumlarda dahada devam etmesi benide rahatsiz etti yani ortak tanidiklarimiz var sonucta. Millete neler düşündurtcek.
Milletin dediği neden sizin bu kadar umrunuzda pekii.. onu takip etmemek demek foto begenmemek mi demek.. taqkip ediyorsun ki yazdıgını görmüşsün.
ayrıca üstüne alınan biri olacaksa bu kv-kp olmalı.. sen değil..
Sanal alem üzerinden hayatlarını yaşayan insanlarla bu konularda muhatap bile olunmamalı..
Yapılan tüm yorumlarda da kendinizi savunma tarzına girmişsiniz.Boşverin.

Canlarim hepinize teşekkürler. Sozlerimin Kayınvalideme ulaşması hic sorun degil.onun bildigi benm her daim söylediğim seyler çünkü düşüncem bu. Yani evlenen insanlar ailelerden yardım beklememeli. Ayrica kvmden de sakladigim sakindigim seyler yok. Yani onada n kzidigimda ayni sekilde tepki veriorum hemen soruyorum derdin ne benmki bu haberin olsun die. O yuzden ona ulaşması soylediklerimin beni hic ama hic ürkütmez. Zaten kvme ozel bisey söylemedim hocbir zaman eltime. Hep ara buldum.

Sacmalamissin diyen arkadaşım neye istinaden boyle söyledin cok merak ettim. Yani bana ithafen yazilan seylere elbete tepkimi gösterim demi

Milletin dediği neden sizin bu kadar umrunuzda pekii.. onu takip etmemek demek foto begenmemek mi demek.. taqkip ediyorsun ki yazdıgını görmüşsün.
ayrıca üstüne alınan biri olacaksa bu kv-kp olmalı.. sen değil..
Sanal alem üzerinden hayatlarını yaşayan insanlarla bu konularda muhatap bile olunmamalı..
Yapılan tüm yorumlarda da kendinizi savunma tarzına girmişsiniz.Boşverin.
Tatlım dedigim gibi benm emegimle yaptığımı sanki havadan yapmışım gibi göstermiş. Takip etmiorum arkadas olarak ekli olduğu icin haber akışında görüyorum yoksa hani daima sayfasına girip kontrol halinde degilim onu demek istemiştim. Ayrica ustune alınan kv kp olmali demişsin ama direk bize ithafen yazmış cok açık yani onlar üzerinden bize carptiriyor. Ayrica yorumlaarda elbette kendimi savunucam hani bana yazilan seylere cevap veriorum ki insanlar beni ve düşüncelerimi anlayabilsin. Neyse yinede Teşekkürler:-D

Gene sanal alem, gene hayatını oraya yazan bir dengesiz.. Nrfret esiyorum böyle ergenlerden!! Ama yetişme tarzı öyle demekki, baksana anası babasıda kızıp aile sorunu ailede kalır demek yerine onlarda ergen ergen yorum yapmışlar.. Senin sorman hata.. İstediğin kadar birşeyler anlat o ne anlamak istiyorsa onu anlayıp onu görecek.. Hiiç başını ağrıtma.. Ben olsan engellerim takip falan etmem.. Yazsın dursun kendi kendine.. Anca düğünde bayramda, slm slm.. Ama bana sanal alem yoluyla laf sokup sinir etmesine izin vermem..

Valla ne kadar açıklama yaparsanız o kadar suçlanırsınız...
Hiç üstünüze alınıp sormayacaktınız bize mi demek istedin ne demek istedin diye..
Sanıyormusunuz ki, şimdi sizin yaptığınız açıklamalar onu rahatlattı, düşüncelerini değiştirtti..

Ben o rahatlasin die sormadım ama ben kendimi sikmamak icin konustum. Yani o yorumlari gorup görüp kendimi sikcagima acikca konuşmayı tercih etmiştim. Sanal aleme asla karsi değilim aklı başında kullanincacok güzel bir eğlence alemi ama böylesi de rahatsız edici.

ben iplemezdim (sanırım demiyorum görmezdim ) paylaşımlarını görmekten rahatsızsam engellerdim sorarsa face ile ilgilenmiyorum girmiyorum ne olmuş bilmiyorum derdim..(paylaşım pek yapmam bende inandırıcı olur yani)

Merak edenlere derdi çıktı meydana ev alsınlar istiyormuşşşş.... bu arada bize ev falan alan yok haaa evlat ayrımı da nerde anlamadım. Kredi çekin bize ev alin demis kvme o da yapamam kızım nasil alayim demiş ona kızmışmiş. Bizimle ilgilenmiorlar sormuyorlar evlat ayrımı yapiyorlar die. Gel de garipsemeeee...

takip etmiyorum diyorsunuz ama bal gibi de takip ediyorsunuz.bence hiç aramamalıydınız.ben eğer suçum yoksa hiç üstüme alınmam ve sormam.banane kime mesaj veriyorsa versin.ayrıca,emin olun ki ne konuştuysanız,size karşı koz olarak kullanılacaktır.bir iki gün sonra,kayınvalidenizden,böyle böyle demişsin diye duyarsanız hiç şaşırmayın...

Kizlar eltimle anlasamadigimi söylemiştim. Ortada hicbir sorun yokken beni cekemedigini acikca dile getirmiş, ve bize tomarla sey saydirmistu. Aynisini kvmede yapior. Neyse bende onu takmamaya sadece düğünde bayramda görüşmeye karar verdim. Ancak durmuyor durulmuyor. Dun gece facete evlat ayrımı var gibisinden birşeyler yazmış. Bende düşündüm dedimki kafama takacagima adam gibi sorayım derdi neyse birinci agizdan anlayayim. Dedim ailenle ilgili degil belliki (kendi babasi yorum falan yazmis keza) o zaman abimin ailesiyle ilgili. Evlat ayrımı diorsan ucu bize gelior. Bizimle ilgili bir durummu var yine varsa bana söyle dedim. Oda yok sizle ilgili değil. Iste aile benle hic ilgilenmio bize hic destek olmuorlar dedi. Dedim evlat ayrımı diorsun sana olmuyorlar da bizemi oluyorlar saniyorsun. Bizede olmuyorlar olmasinlar ama. Benim boyle bi beklentim yok. Arrik evlendik kendi kendimize yetmeliyiz falan dedim. Ya iste bunlar boyle sen bilmion falan saydida saydi. Baktım benide kendine ccekmeye çalışıyor bende valla hayat boyle herkes bi sekilde sinaniyor zorlaniyor. Eger benle ilgili bir durum yoksa ki olmasin lütfen aranizdakilere karışmıyorum. Sende bence beklentilerini düşür daha mutlu olucaksin. Ve simdi sadece bebeğini düşün dedim (hamile de bu ara) belki hamilelikten duygusalsindir dedim.
Dogrumu yaptım bilmiorum ama içimde tutmak istemedim.
bildiğim kadarıyla sen yeni evlisin ve bu tür polemiklere girmek için çok çok erken.
senin şahsına bir şey denmedikçe sen neden deşiyorsun? kaldı ki kadın sizle alakalı olsa dahi değil demiş.
senin çıkardığın polemik yanına kaldı

bildiğim kadarıyla sen yeni evlisin ve bu tür polemiklere girmek için çok çok erken.
senin şahsına bir şey denmedikçe sen neden deşiyorsun? kaldı ki kadın sizle alakalı olsa dahi değil demiş.
senin çıkardığın polemik yanına kaldı
Ah canm evet yeni evliyim ama 2senelik nisanlilik dönemi ve 8 yillik sevgililik de var. Oda 3senedir evli zaten. Ama beni isteme olayları basladigi andan itibaren hep boyle sorun yapti. Beni kıskandıgini acikca belirtti. Neymiş o daha bi yıllık evliynis ne çabuk bikmislarda yeni gelin arıyorlarmis. Diorum esimin ailesi beni almior biz evkenmeyw karar verdik die ama gel gorki herseye once o düşünülsun istior. Yani o daha bir yıllık evli die bizim dahada beklememizi istedi resmen

takip etmiyorum diyorsunuz ama bal gibi de takip ediyorsunuz.bence hiç aramamalıydınız.ben eğer suçum yoksa hiç üstüme alınmam ve sormam.banane kime mesaj veriyorsa versin.ayrıca,emin olun ki ne konuştuysanız,size karşı koz olarak kullanılacaktır.bir iki gün sonra,kayınvalidenizden,böyle böyle demişsin diye duyarsanız hiç şaşırmayın...
Dedigim gibi ne isterse söyleyebilir kayinvalideme hic sorun yok. Ki zaten söylemez kayinvalidemi konuşulacak biri olaraj görmüyor bile. Evine gittiginde sadece merhaba dior telefonda tvde takilior kocasi gelincede gule gule dior gidiyorlar.

Kizlar onu takip etmedigimi bikior. Çünkü fotoğraflarını begenmiorrum die triplenmistj bi aralar. Foto koyuyorum begen biraz falan demisti. Bende neysem o yum ben zatn kimsenin fotosuna begen yapmiorum dedim. Yani ay bak kiskanmis bana yazmis falan diyemez çünkü eskiden arkadaşım oldugundan bilior nasıl bi tavrım olduğunu. Ben ne düşünüyorsa onu söyleyen oyle icinde turup kendine dert ettiren biri deilim. Hani boyle ithamda bulundugunda onu takiptrn değil kendi huzurum icin yazdığımı bilir. Ayrica herkese açık bi yerde yazması altinda yorumlarda dahada devam etmesi benide rahatsiz etti yani ortak tanidiklarimiz var sonucta. Millete neler düşündurtcek.
tatlısıııııııııııııııııııııııııı benim eltimin carptığı lafları sana yazsam şok gecirirsin.....
canım sıkılmaısn die unutmaya calışıom birinede cıkıp sunu yazdın demedim...
bayramda orya gideriz Ay allahım bayramda sevmediklerim gelio aklımı koru
kendi gibilerle yazışır lima ben sunu yazdım ama sana değil üstüne alınmadın demi der
görüp kahrolmama rağmen yoo görmedim derim nie amacına ulaştırayımki...
benim oğlumun bi amcası var oda snsin ali baska bi amcası yok der düşün bütün es dost konu komşu ekli ondan demicekmi bu kadın bunu yazıo acıkca dioki benim oğlumun bi amcası var başka yok.. bi amcası var dedğini coooook uzaktan akraba bi cocuk.. ulan şirret afedersin benim eşim öz amcası deli oluyo yegenine daha şimdiden böyle ne rezil ediosun...... valla gülüm boşwerrrr bunlarla basa cıkamssın

tatlısıııııııııııııııııııııııııı benim eltimin carptığı lafları sana yazsam şok gecirirsin.....
canım sıkılmaısn die unutmaya calışıom birinede cıkıp sunu yazdın demedim...
bayramda orya gideriz Ay allahım bayramda sevmediklerim gelio aklımı koru
kendi gibilerle yazışır lima ben sunu yazdım ama sana değil üstüne alınmadın demi der
görüp kahrolmama rağmen yoo görmedim derim nie amacına ulaştırayımki...
benim oğlumun bi amcası var oda snsin ali baska bi amcası yok der düşün bütün es dost konu komşu ekli ondan demicekmi bu kadın bunu yazıo acıkca dioki benim oğlumun bi amcası var başka yok.. bi amcası var dedğini coooook uzaktan akraba bi cocuk.. ulan şirret afedersin benim eşim öz amcası deli oluyo yegenine daha şimdiden böyle ne rezil ediosun...... valla gülüm boşwerrrr bunlarla basa cıkamssın
Cikamioruz ki kuzucumm.. yok ben artık icimden ne geliorsa söylüyorum ohh en azindan kafam rahat. Oyle tutmak yok. Gerisini onlar düşünsünler...

Facebook twıtter gibi ortamlarda ailevi meseleleri tanıdık olan her kimse yazmak ima etmek çok ama çok saçma .
Bu tür sıkıntılar aralarında halledilmeli.
Ekli olan bu tarz durumları özelinde tutmak isteyen kişileri açığa vurmak resmen haksızlık.
Belkide o kişi haklı ama yazan kişi yüzünden insanların karşsında farklı bir konuma düşecek.
Çok ama çok cahilce .

Siz bence iyi yapmışsınız kişiler hakkında ileri geri konuşmamışsınız umarım tamamı öyledir.
Yarın bir gün size sıkıntı çıkarabilirde yazıştığınız kişi.
Konuşmaları aman ha silmeyin derim.
Karışmasanız da olurdu ama içiniz hem rahat etmiş oldu bu yazılan şekilde ki konuşma ile de riske girmeden konuyu açığa kavuşturmuşsunuz.

Back
X