gözünün önünde olsa hersey daha farklı olurdu eminim.ben böyle bir ilişkiyi yürütemem ya.ilişki dediğin istediğinde ona dokunabilmek ona sarılabilmek.üzüntünde mutlulugunda bulusup konusabilmektir.ama bunlar sizde yok malesef bence bu ilişki degil.
Dokunamayınca, görüşemeyince ilişki olmaz lafına katılmıyorum.. İlişki olur hatta daha da güzel olur.. Birbirinizin sabrını, sevgisini ölçersiniz.. Ancak çok daha fazla sabır, emek ve özveri gerektirir uzakta yürütülen ilişkiler.. Erkek arkadaşın muhtemelen Türkiye'de çok fazla sıkıntı çekiyor.. Yaşadığı ortam, çalışma hayatı onu bunaltmış belli ki.. Benim de erkek arkadaşım uzakta ve o da bulunduğu ortamdan memnun değil.. Ama o bunun acısını benden hiç çıkartmadı.. Aksine hep benden medet umdu ve benimle paylaştı derdini tasasını.. Sen de ona bu güveni vermelisin.. Hep yanında olduğunu hissettirmelisin.. Ancak böyle düzelebilir sana karşı.. Bence başka biri yok hayatında.. Sadece bunalmış..
Neden senin için çalışıyor ben anlamadım.
Kendinin kendisi için çalışmaya ihtiyacı yok mu yani seninle ilişkisi olmasa çalışmayacak mıydı?
Bence bahane arıyor artık sıkılmış olabilir. Sevgisi devam etseydi sitem etmezdi.
Ama tavırlarından en iyi sen anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?